Har du brug for ro?

Min hårpleje

[Produkterne er modtaget som gave]

Jeg har altid været heldig med længden på mit hår, hvis jeg altså selv skal sige det – det vokser hurtigt og klarer sig godt med at være langt, men til gengæld er det bare megakedeligt og tungt. Det klasker lynhurtigt ned i mit hoved, og der er ikke så mange styling muligheder, når det skal gå hurtigt i hverdagen – og det skal det ofte. Derfor er det vigtigt for mig at have nogle styling produkter, der kan give mit tunge hår, lidt liv.

Jeg har fået disse to produkter til test, og jeg har nu brugt dem i to uger og jeg er fuldkommen vild med dem. Det ene er en Heat Protect Spray og en Dry Wax Spray fra Lernberger Stafsing.

  • Dry Wax Spray: en voks i sprayform – det kunne I måske gætte udfra navnet – som giver håret en fed struktur. Jeg har brugt den på billedet herover, hvor I kan se at mit hår er skubbet op og væk fra ansigtet – det er sådan jeg bedst kan lide mit hår. Normalt bruger jeg bare hårspray, men det holder meget bedre når jeg bruger denne dry wax.
  • Heat Protect Spray: den her er jeg også fan af! Det er nemlig en heat protector, også i sprayform – så man kan spraye hele håret ind på én gang, så det er mega hurtigt – og dét er vigtigt for mig, når jeg skal glatte mit hår i hverdagen.

Så dommen lyder altså; at jeg er vild med begge produkter og klart kan anbefale jer at anskaffe dem til jere styling-samling.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du brug for ro?