Sunday Update #18

Ny aftenrutine

[Foreo Luna Play er modtaget som gave]

Nogle gange får man som blogger, produkter sendt til test – uden at man har bedt om det. Det er virkelig skønt og jeg er altid rigtig glad for, at der sidder nogle mennesker i den anden ende, der har tænkt på mig. Det er dog ikke alle produkter som jeg modtager, uden at have bedt om dem, som jeg har lyst til at teste.

Denne Foreo Luna Play har ligget i en af mine mange makeup skuffer længe, og jeg har ikke turde prøve den, af den simple grund, at jeg var bange for at min hud ville reagere negativt på den. Min hud er jo mit svage punkt og jeg er altid bange for at nye produkter eller tiltag vil få mig til at slå ud.

Men efter en anbefaling fra Nelle valgte jeg at give den en chance.

Fereo Luna Play er en lille, elektronisk, ansigtsbørste, som pulserer når man tænder den. Den pulserende silikonebørste hjælper dig med at rense din hud for makeup og fjerne døde hudceller.

Jeg har virkelig tør hud her i vintertiden og jeg kan helt ærligt sige at denne ansigtsbørste har hjulpet mig med de tørre områder. Jeg bruger den netop til at fjerne min makeup – og at de døde hudceller fjernes, gør at de plejende produkter jeg påfører efterfølgende, trænger bedre ind.

Så det er en kæmpe anbefaling herfra og jeg er ikke slået ud af at bruge den, som jeg ellers var bange for. Det er desuden lige pludselig blevet sjovt at fjerne makeup, hvilket jeg ellers finder virkelig kedeligt.


❤A

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #18