Ny aftenrutine

My Saved IG-posts

Det er ingen hemmelighed at jeg bruger lang tid på Instagram – både på min egen profil og generelt på at kigge på andre profiler, som jeg finder inspirerende. Største delen af de profiler jeg følger er nogle seje kvinder, som jeg kan finde noget inspiration hos.

Jeg har hos flere andre bloggere set disse “My Saved IG-posts” og jeg kan megagodt lide at læse den slags indlæg – så derfor vil jeg da også være med på bølgen, så I kan se hvilke billeder jeg render og gemmer på IG.

Når jeg gemmer et billede er det ofte en af følgende tre grunde, der gør sig gældende:

  1. Jeg gemmer billedet fordi der står noget information jeg skal huske.
  2. Jeg gemmer billedet fordi jeg gerne vil have det tøj, vedkomme har på.
  3. Jeg gemmer billedet fordi jeg finder det inspirerende og gerne selv vil tage noget lignende en dag.

Alt jeg gør og producerer udspringer af inspiration fra et andet sted, bevidst eller ubevidst – alt handler om inspiration; at give det og at modtage det.

Herunder ser I nogle af mine seneste gemte IG-billeder – samt links til de seje damer profiler.

FANNY LYCKMAN

GRIMCORN

KENZA

LINNÉA FUNK

MAYA SOPHIE SEGERLUND 

SARA SHAKEEL

WOLFIE CINDY

❤A

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny aftenrutine