En hyggelig eftermiddag på Hafnia

Mine julegaver

Kære piger, rigtig glædelig jul!
Jeg håber at I har haft en rigtig dejlig juleaften, med dem i holder af.
Jeg sender dig en varm og kærlig tanke, hvis du føler dig alene i julen eller savner nogen. Selv savner jeg min mor helt vildt. Selvom jeg mistede hende da jeg var 11 år, bliver julen aldrig den samme uden hende. Heldigvis har jeg den skønneste familie og kæreste – og jeg nyder at holde jul med dem, hvert år.

Jeg tænkte, at jeg lige ville smutte ind forbi og vise et udvalg af mine julegaver. Hvis du synes denne slags indlæg er alt for se-mig-agtigt, er det helt i orden – men så vil jeg anbefale at du ikke læser videre.

MINE GAVER

  • Af min far fik, både min søster og jeg, en iPhone X! Min far er den sødeste, bedste og skøreste i hele verdenen – han har givet os iPhones i julegave i mange år i træk, og jeg synes simpelthen det er SÅ utrolig flot af ham. Jeg er så taknemmelig, fordi han vil give os sådan en flot gave. Mit cover er fra Richmond & Finch.
  • Af min søster og hendes kæreste fik jeg nogle smukke hoops med similisten fra Maanesten og de fedeste sko, som er tiltænkt når jeg skal luft Eddie – de er fra H&M.
  • Af Dennis fik jeg nogle smukke hoops fra Julie Sandlau og et helt igennem fantastisk armbånd fra Carré – det skal aldrig forlade min arm. Jeg har sat det på min håndled på venstre arm, så det er lige ved vores kæreste-tatovering.
  • Af min moster, onkel, kusine, fætter og deres kærester fik jeg blandt andet denne smukke og totalt glimmer-glammer pung fra Michael Kors.

Jeg føler mig virkelig heldig og taknemmelig for de fine ting jeg har fået.

 

 

 

 

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyggelig eftermiddag på Hafnia