Mine julegaver

Sunday Update #19

Okay, ikke så meget søndag i dag – men ikke desto mindre synes jeg vi skal tage en lille opdatering, på den kommende uge.

THIS WEEK

 • Jeg er på kontoret mellem jul og nytår – første dag, i dag; hvilket har været virkelig rart, selvom jeg har været træt. Det er dejligt at komme ud på en frisk cykeltur, arbejde og spise noget andet end and og chokolade 😉
 • Jeg får skrevet de sidste sider på mit speciale i morgen – og så venter der bare den store gennemskrivning, hvor alle tilrettelser skal laves.
 • Skal jeg ikke spise sukker – i hvert fald ikke onsdag og torsdag, bare for at få et lille break fra alt de usunde inden weekenden og ikke mindst nytår.
 • Jeg skal fejre juleaften med Simone. Vi holder altid vores egen juleaften hvor vi hygger og giver hinanden gaver – det foregår ofte på en café, så der er ingen julemad involveret 😉
 • Og så skal jeg selvføglgelig fejre nytåret; først med middag hos min far (som altid) og derefter skal Dennis og jeg videre til en fest hos nogle af vores venner.

Jeg tænker på ..

 • At 2018 bliver året hvor jeg vil åbne mere op for min spirituelle side – det skaber en ro i mig og gør mig glad, så jeg ser ingen grund til, ikke at bevæge mig mere i den retning. Selvom jeg godt kan være bange for, hvad andre tænker om mig.
 • At jeg vil skrive et indlæg om mine nytårsforsæt.
 • At Sex And The City altid vil være min yndlingsserie – selvom jeg nogle gange bilder mig selv andet ind. Jeg er lige startet forfra, og den er lige god hver gang. De fire karakterer føles som gamle veninder – de er jer der også er vilde med serien, ved præcis hvad jeg mener.
 • Hvor glad jeg er for at I gider at læse med herinde – dybt seriøst, tak for jer!

Min elskede lillesøster og jeg, juleaften.

❤A

2 kommentarer

 • ITA

  Så spændende med det spirituelle! Håber at du laver et indlæg hvor du går mere i dybden med hvordan du vil gribe det an
  Kys fra Indien ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegaver