Sunday Update #19

Savn på årest næstsidste dag

Årest næstsidste dag ..

Jeg bliver altid lidt vemodig når et år går på hæld, tanker om livet, døden og alt der i mellem fylder i mit sind. Jeg har været lidt trist de sidste par dage og i dag kammede det over. Jeg havde ellers en dejlig morgen med Simone, hvor vi holdt vores bedste-veninde-juleaften. og på vej hjem begyndte tankerne at køre, hurtigere og hurtigere – og da jeg kommer hjem til Dennis, var den der; angsten. Jeg havde et lille angstanfald – det varede ikke længe, og jeg ved heldigvis hvilke redskaber jeg skal tage fat i, for at arbejde med tankerne.

Min angst udspringer af tabet af min mor. Og efter angsten, kommer savnet gerne. Jeg savner hende så uendeligt meget. Jeg savner hende så meget at jeg får kvalme og bliver svimmel, jeg savner hende så meget at jeg ryster og får svært ved at trække vejret. Angst og sorg er ikke kun psykisk, det er bestemt også fysisk. Jeg ryster nu, hvor jeg skriver disse ord.

Min mor døde i 2004, og selvom det er mange år siden, er sorgen og savnet ikke mindre. Jeg ønsker inderligt at hun kunne komme tilbage – jeg har sådan brug for hende.

Jeg ved ikke hvad pointen er, med dette indlæg – men nogle gange hjælper det, at dele dét der gør ondt. 2017, var året hvor min angst kiggede frem igen og med to angstanfald er jeg forberedt på, at det kan komme i 2018 – men jeg tror også at 2018 bliver et godt år, med mange magiske ting i vente.

Og til slut vil jeg bare sige; jeg tænker på dig hvis du også savner – og jeg forstår hvordan du har det. Ligesom du sikkert kan forstå mig, når du læser disse ord.

Jeg ønsker dig, der læser med, alt det bedste.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #19