Savn på årest næstsidste dag

Mine nytårsforsæt

I dag er langt bedre end i går – det hjælper virkelig at dele de svære ting. Da jeg kæmpede med angst sidst, var jeg meget lukket omkring det, og kun mine allernærmeste vidste det – men angst og psykisksårbarhed burde ikke være et tabu. Alt bliver lettere, når vi kan dele det med hinanden.

I dag er mit humør godt – jeg glæder mig til i aften, til en skøn middag med min elskede familie og Dennis – og senere fest med en masse fantastiske venner. Jeg skal have glimmer-kjole på og glimmer-strømpebukser; jeg skal være fuld og glad, og spise kransekage.

Jeg tænkte jeg lige ville smutte inden om med mine nytårsforsæt og dele de ting, jeg gerne vil fokuserer på i 2018, som jeg tror og håber på, bliver et fantastisk år.

MINE NYTÅRSFORSÆT

  • Jeg vil meditere fast. Jeg vil meditere én gang om dagen – bare fem minutter. Mit nytårsforsæt i både 2016 & 2017 har været at mediter, enten en gang om ugen eller en gang om måneden – og jeg får det bare ikke gjort, fordi det ikke er en del af min faste rutine. Meditation gør mig rolig, glad og giver mig et unikt overskud – derfor skal det blive en fast del af mit liv, i 2018.
  • Jeg vil give mig selv plads og ro. 2017 har været mit travleste år so far; med studie, arbejde, praktik, mine sociale medier, kor, frivillig i Røde Kors og et socialt liv der skal fungere. Jeg har i løbet af året sorteret mange ting fra, og når jeg i starten af 2018 afleverer mit speciale, kan jeg også vinke farvel til studiet – i samme ombæring vil jeg tænke meget over hvad jeg vil prioritere i hverdagen, for én ting er sikkert – jeg har løbet for hurtigt i 2017. Misforstå mig ikke, for jeg elsker at have travlt, men jeg tror også det er vigtigt, at have tid til at pleje sig selv.
  • Jeg vil åbne op for min spirituelle side. Det har jeg allerede fortalt jer. Præcis hvordan jeg vil gøre det – vil jeg komme nærmere når tiden er klar. Jeg må indrømme at jeg er nervøs for om andre vil opfatte mig som skør, men det er en side af mig, som gør mig glad og giver mig ro. Og netop ro bliver et kernefokus for mig i 2018, som I måske kan fornemme på mine nytårsforsæt – ro i den forstand, at jeg ønsker et sind i ro, hvor jeg ikke skal flygte fra mig selv og mine tanker.

Hvad er dine nytårsforsæt? Del dem rigtig gerne med mig i kommentarfeltet, jeg ville elske at læse dem. Og så håber jeg at I alle får en fantastisk nytårsaften!

❤A

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savn på årest næstsidste dag