Sunday Update #20

Min yndlings hudpleje

[Sponsoreret: produkterne er modtaget som gave]

I går fik jeg et kompliment fra min veninde, som jeg virkelig satte pris på, hun sagde nemlig; “Din hud er virkelig pæn i dag” – og dét varmede virkelig.

Som I måske kan huske fra dette indlæg er jeg svært begejstret for hudpleje fra mærket  Eau Thermale Avène. Jeg vil faktisk gå så langt og udnævne det til at være mit yndlings hudpleje mærke. Og det siger ikke så lidt, når man som jeg, har kæmpet med akne. Min hud er simpelthen så sensitiv og kan let slå ud, men disse produkter beroliger, fugter og mindsker rødmen i min hud. Jeg har i denne omgang testet nogle flere produkter, som I kan læse mere om herunder.

  • XeraCalm A.D Cream: En fed creme, der gør underværker for tør og irriteret vinterhud. Den er virkelig plejende og jeg påfører den kun de steder på min krop, som har brug for noget ekstra pleje og kærlighed; f.eks. på mine knoer og mine albuer.
  • Gentle milk cleanser: En mild ansigtsrens jeg bruger om morgenen til at rense min hud – og aften til at fjerne min makeup. Når jeg fjerner min makeup bruger jeg ca. 3 pump af et produkt, derfor er det vigtigt for mig at anvende en skånsom rens.
  • Thermal Spring Water: En Termalkildevand på spray – virkelig en favorit her! Kildevandet virker blødgørende og irritationsdæmpende. Jeg bruger den i løbet af dagen, når jeg ikke har makeup på, til at give min hud noget ekstra fugt (som den næsten altid har brug for). Hvis jeg har makeup på, bruger jeg den til at sætte min makeup med et spray, for at skabe et mere fugtigt – og knap så pudret – look.
  • Rich Compesating Cream: Min absolut favorit ansigtscreme – som i øjeblikket kun bruges om dagen, grundet cremen I kan læse om i næste punkt. Denne creme beskrev jeg udførligt i dette indlæg.
  • Extremely Rich Compesating Cream: Bruger jeg som natcreme – den er fed og plejer min hud virkelig godt. Selvom jeg før brugte Rich Compesating Cream morgen og aften, var min hud stadig tør og irriteret i midten af min pande og i centeret af mine kinder. Derfor ville jeg gerne teste denne udgave, som natcreme – og den har virkelig hjulpet! Jeg bruger den hver aften i kombination med min ansigtsbørste og min hud har det virkelig godt!

Udover produkterne søger jeg for at drikke en masse vand og mindst to kopper grøn te om dagen.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #20