Min yndlings hudpleje

Blogs jeg læser #1

Jeg har været bloglæser helt tilbage fra nogle af første danske blogs. Jeg har altid elsket mediet, og det er netop også derfor jeg selv valgte at starte en blog. Jeg læser også selv en del blogs, nogle mere fast end andre – og jeg tænker jeg løbende vil introducere jer til nogle af de blogs jeg læser. Her er de tre første, jeg vil dele med jer.

BLOGINSTA ?

Den første blogger jeg læser er min søsters – jeg har selvfølgelig en naturlig interesse i at læse det hun skriver, fordi hun er .. ja, you get it. Når det er sagt, så producerer hun virkelig noget godt indhold; hun er rigtig dygtig til at udtrykke sig på skrift, hendes indlæg er altid gennemarbejde. Hun skriver nogle smukke indlæg både om tabet af vores mor og vores mormors demens. Hun skriver ofte lange indlæg, derfor er hun god, hvis man vil have mere end bare et outfitbillede, hvilket jeg foretrækker – ikke at der er noget galt med outfitbilleder, jeg er selv skyldig i dem 😉

BLOGINSTA ?

Den anden blogger er Nelle Noell. Nelle er et utroligt skønt menneske, som jeg har haft fornøjelsen af flere gange – og så er hun en utrolig dygtig blogger. Nelle formår altid at skrive indlæg der fanger mig, fordi de er personlige og ærlige. Hun skriver gerne om hendes holistiske tilgang til livet, hvilket jeg er stor fan af – og hun fortæller også om sin spirituelle side. Det synes jeg er virkelig skønt, for til tider føler jeg er mig lidt skør, og lægger ofte låg på mig selv når der snakkes om spiritualitet. Nelle er desuden altid klar med et godt beauty-tip og laver nogle rigtig gode anmeldelser af diverse skønhedsprodukter.

? BLOG ? INSTA ?

Miriams Blok er uden tvivl den sjoveste blogger in town! Hun har virkelig ordet i sin magt og jeg sidder altid med et smil på læben når jeg læser hendes indlæg. Hun har en fast hemmeligheds serie, hvor læserene kan indsende hemmeligheder – og jeg kan kun sige, at folk skriver utroligt mange skøre ting ind. Dertil kommer de sjoveste liste-indlæg, som f.eks. indlæggende: “Jeg er jo Bridget Jones”. Udover humoren, deler hun også inderlige beretninger fra sit liv, som igen, er utroligt velskrevne.

Hvilke blogge læser i?

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings hudpleje