Blogs jeg læser #1

Sunday Update #21

Hej piger, har I nydt søndagen?
Selv har jeg haft en dejlig, men produktiv én af slagsen – hvor der både har været tid til brunch, specialeskrivning og en kop te med Simone.

THIS WEEK

  • Vil jeg forsætte med at meditere – for hør lige her! Jeg har mediteret seks dage i streg, så mit nytårforsæt om meditation går, indtil videre, rigtig godt.
  • Jeg skal til en event med Twix (ja, chokoladen), blandt andet med sødeste Nelle. Efter eventen smutter vi på Hafnia, til lidt mad og hygge.
  • Jeg har to kaffeaftaler denne uge, med gode veninder – som jeg glæder mig til.
  • Min elskede far har fødselsdag, hvilket skak fejres i den kommende weekend. Jeg elsker at bruge tid med min familie og fødselsdage er altid hyggelige – jeg håber vi skal ud og spise.
  • Og i morgen skal jeg til min sidste speciale vejledning – wish me luck!

Jeg tænker på ..

  • At jeg er virkelig glad for min meditation og jeg tror, at jeg vil købe et års abonnement på Headspace. Den app kan jeg virkelig anbefale hvis du gerne vil igang med at meditere, men ikke ved hvor du skal starte. Start f.eks. med pakken “Take 10”.
  • I går så jeg filmen Wonder og det er en af de bedste film jeg har set længe. Den var simpelthen så rørende og både min søster og jeg græd os gennem hele filmen. Kort fortalt handler den om en 10-årig dreng, der er født med et deformt ansigt og hans kamp med at starte i skole. Til trods for tårerne gik jeg fra biografen med en dejlig følelse i kroppen.
  • Hvor træt jeg har været i den første uge af 2018, det har virkelig været en kamp at komme ud af sengen – jeg satser på at anden uge ikke bliver nær så hård.

Billedet er fra nytårsaften.

❤A

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogs jeg læser #1