Sunday Update #21

Moonlight outfit

[Nederdel og halskæde er modtaget som gaver]

Hej piger, har tirsdagen været god ved jer? Det håber jeg.

Selv har jeg været til et event med Twix, hvor jeg fik lavet en kaffe med Eddie og mig selv som motiv! Hvis du ikke har set det, så hop over på Insta og tjek mine stories fra dagen.

Udover det, ville jeg lige vise jer, to nye lækre ting fra min favorit webshop (I kan nok godt gætte hvilken).

Trendday har lige nu januar udsalg, så du kan spare 15% på hele shoppen – tjek det selv, lige her. Jeg har fået to skønne ting derfra, en helt fantastisk halskæde og en meget fash nederdel – som får mig til, at jeg føle mig meget mode-agtig.

HALSKÆDE

Halskæden er fra deres nye mærke by Camilla Krøyer – og jeg er simpelthen så glad for den. På halskæden står der: Mooonlight🌙 – lige præcis dette ord betyder meget for mig – tilfældigvis, for det er det eneste ord man kan få halskæden med. Som I ved har jeg en tatovering med en sol og en måne, som symboliserer Dennis og jeg (den kan I også se på billedet). Jeg elsker månen, jeg følger med dens cyklus og jeg kan tydeligt mærke hvordan den påvirker mig. Jeg synes månen er smuk og jeg bliver draget af den, når den lyser klart i natten. Jeg er vild med sangen Dancing in the Moonlight – den bliver jeg altid glad af. Så halskæden taler til mig på et dybt niveau – og så minder den selvfølgelig om den altid legendariske Carrie-halskæde, fra Sex and the City.

NEDERDEL

Og her ser I så nederdelen – er det bare mig, eller er den også lidt Carrie-agtig? Jeg er i hvert fald vildt glad for den.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #21