Moonlight outfit

Opdatering på specialet

Godaften piger,

Det er næppe gået jeres næse forbi, at jeg igang med at skrive mit speciale og i dag, er der kun 20 dage til deadline; d. 31/1.

Det her indlæg bliver måske lidt kedeligt, hvis du ikke selv skriver eller har skrevet speciale – eller hvis du ikke bryder dig om indlæg som omhandler mit liv – men jeg synes alligevel at jeg ville give jer en lidt mere uddybet opdatering på den der afhandling, lidt mere end bare at fortælle jer at jeg har travlt og er træt af den.

Mit emne

Jeg skriver om hvordan bloggere kan skabe troværdighed til deres læsere (skåret helt ind til benet). Jeg har lavet otte interviews hvor jeg har bedt respondenterne om at forholde sig til to forskellige bloggere – en perfekt blogger, som fremstiller det perfekte liv og en menneskelige og sårbar blogger. Kan I gætte hvad mine respondenter foretrak?

Min sidste vejledning

I mandags havde jeg min sidste vejledning – og den gik virkelig godt! Min vejleder gav mig nogle inputs og bekræftede mig i, at det jeg har skrevet, overordnet set er fornuftigt. Hun kan naturligvis ikke fortælle mig om det er godt eller skidt, men jeg fornemmer at hun ikke ser mig som en lost case.

Den sidste tid

Jeg er faktisk i god tid – og har været det i det meste af min skriveperiode (tænk jeg startede tilbage i august). Jeg er i disse dage igang med at rette hele opgaven. Den er 80 sider, og jeg retter 7 sider på en dag – så kan jeg virkelig gå i dybden med hver side og rette det jeg ønsker. Jeg skal ærligt indrømme at den virkelig hænger mig ud af halsen efterhånden og jeg vil virkelig gerne være færdig.

Intet forsvar

Jeg læser jo dansk på KU – og det betyder at jeg ikke skal forsvare mit speciale mundtligt. Det er jeg en smule ærgelig over, da jeg er bedre mundtlig en skriftligt – og jeg sikkert kommer i tanke om en masse rettelser, når afhandlingen er afleveret. Men på den anden side, så skal jeg ikke tænke på den, når den først er afleveret.

Mine forventninger

Lad det ikke være en hemmelighed; jeg vil rigtig gerne klare mig godt og have en god karakter – mest af alt fordi jeg har lagt mange kræfter i at skrive denne afhandling og det ville da være en fed følelse at kunne fortælle, at det har givet pote. MEN, en karakter er ikke vigtigt, i hvert fald ikke i min optik. Hvis det går dårligt, vil jeg helt sikkert blive ked af det – men det vil ikke være afgørende for min fremtid, derfor tænker jeg ikke så meget på det. Jeg tør ikke love at jeg vil fortælle den herinde, hvis det ikke går godt – men på den anden side, så synes jeg egenligt I fortjener, at få det at vide efter alt det brok fra min side.

Hvad så nu?

Når specialet er afleveret venter et nyt kapitel i mit liv – hvad mine fremtidsplaner indebærer fortjener et helt indlæg for sig selv – I er sikkert også trætte af at læse om mig nu 😉 Så lige nu, håber jeg bare at alt går godt.

❤A

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moonlight outfit