Opdatering på specialet

Nail inspiration

Ovenpå det teksttunge indlæg angående mit speciale, synes jeg vi trænger til et lidt mere visuelt indlæg. Som I ved får jeg altid lavet mine negle hos dygtige Le Suzette. Det sidste år har hun kreeret mange forskellige looks på mig-  og herunder har jeg samlet et udpluk af dem jeg har haft. Det første look I ser er det jeg har på nu, og så går de ellers tilbage til juni måned.

Jeg kan virkelig ikke undvære at få lavet mine negle – det er en fornøjelse at de altid spiller og at jeg ikke skal bruge tid på at ordne mine negle, i hverdagen.

Jeg har svært ved at udnævne et favoritlook. Jeg kan godt lide de nude-nuancer, men jeg er også helt vild med mine chrome negle. Jeg synes de mørke farver gør sig rigtig godt til vinteren og de vilde farver til sommeren. Hvilket look er din favorit?

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på specialet