Sunday Update #22

Gemte IG-billeder: Spirituel udgave

Godaften piger,

Sidst jeg lavede et indlæg, hvor jeg viste jer mine gemte Instagram billeder var det under titlen My Saved IG-posts. To ting er anderledes i dette indlæg; for det første titlen – jeg ved ikke helt hvad denne serie skal hedde – endnu. Så jeg prøver lidt forskelligt.

OG i dag vil fokus ikke være på det rent æstetiske i billederne, som sidst. Denne gang vil fokus være på indholdet. Udover at Instagram er et slaraffenland for inspiration til det ydre, finder jeg også fantastisk inspiration til mit indre åndsliv, gennem forskellige profiler med dette fokus. Herunder er nogle af de seneste spirituelle billeder jeg har gemt.

GRIMCORN

Dette første billede gemte jeg i dag. Teksten er fantastisk og jeg synes virkelig du skal gøre dig selv den tjeneste, at læse hele teksten, på opslaget. Her er et lille uddrag: “You know when you are truly aware and listen to the thoughts that are played out in your head? That AWARENESS is you. That is your soul observing the thoughts. The thoughts are not You. They are not even your thoughts.” Læs hele opslaget her.

Resten af billederne, vil jeg lade tale for sig selv.

SPIRITUAL_HACKS

SPIRITUAL_HACKS

1.SPIRITUAL

SPIRITUAL_HACKS

SPIRITUAL_HACKS

Det var alt for denne gang – som I nok kan fornemme er jeg særligt glad for siden: @spiritual_hacks.
Jeg håber din aften er dejlig.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #22