Gemte IG-billeder: Spirituel udgave

Min holdning til pels

[Den grønne pels er modtaget som gave]

Godaften piger,

I dag skal vi snakke om et emne, som der findes mange og ikke mindst stærke holdninger til. Min intention er ikke at starte en stor politisk debat, eller at få andre til at føle, at jeg hænger dem ud. Jeg deler blot mine tanker angående mit valg, om ikke at gå med pels.

Der er ingen tvivl om, at jeg ikke fortæller alle mine holdninger og tanker i denne video, og jeg er spændt på hvordan I vil tage i mod den. Jeg tror virkelig at vores verden, går nye og kærligere tider i møde – langsomt, men sikkert.

Jeg har valgt at fremhæve mine pelse fra Trendday, fordi jeg er så glad for dem – de er smukke og varme. I kan finde Trenddays udvalg af faux furs her.

 

I må som altid gerne abonnere på min kanal – det kan du gøre lige her.
Del gerne din holdning med mig, men husk at hold debatten i en god tone.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gemte IG-billeder: Spirituel udgave