Min yndlings brunch

Mit første indlæg hos Bloggers Delight

Hej piger!

Nå, men I kan nok allerede, ud fra overskriften og den nye platform, regne ud hvilke møder det er, jeg har været til på det sidste. Bloggen er nu blevet rykket over til Bloggers Delight og jeg er en del af deres premium team. Jeg glæder mig meget til, at se hvad dette vil føre med sig. Én ting er sikkert, bloggen vil blive ved med at holde sin kerne og jeg vil blive ved med, at være mig.

Til jer der ikke kender mig

Jeg hedder Amalie, jeg er 25 år og bor på Østerbro med min kæreste, Dennis (vi har været sammen i syv år) – og vores lille hund, Eddie. Jeg er et åbent menneske og her på bloggen finder du både fortællinger fra mit personlige liv og inspiration til tøj, makeup og alt muligt andet blogger-agtigt.

Jeg har kæmpet meget med akne, derfor har jeg uddannet mig til at lægge professionel makeup, for at vende det negative til det positive.

Jeg mistede min mor da jeg var 11 år, på baggrund af dette kæmper jeg den dag i dag med angst. Det kan du læse lidt mere om her.

Jeg tror på, at der er en mening med alt, og selvom alt kan virke håbløst i momentet, er der altid en løsning. Altid.

Jeg håber at du har lyst til at læse med – det ville virkelig gøre mig glad.

img_2040

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings brunch