Plej din hud med krystaller

Sunday Update #24

Hej piger,

Sidste uge blev det ikke til nogen Sunday Update – men i denne uge er jeg tilbage. Min angst er ret slem for tiden, og lige nu virker det helt uoverskueligt nogensinde at blive glad igen. Men jeg ved jo. at jeg bliver glad igen, for det er bare angst. Angst er tarveligt – den holder fast i mig og lyver for mig. Jeg kan vælge to ting; at overgive mig og gå helt i stå med mine planer, eller jeg kan holde fast og tage et skridt af gangen. Og det er uden tvivl det sidste jeg vælger!

THIS WEEK

  • Det er første uge, hvor jeg ikke har specialet hængene. Jeg afleverede i tirsdags, men jeg tror stadig ikke helt det er gået op for mig – særligt fordi min angst har været slem, så jeg har ikke kunne nyde den nye følelse, af frihed.
  • Jeg har planer om at skulle til yoga med Nelle. Det ser jeg virkelig frem til – hun er god til at få mig ud af angsten og nyde nuet.
  • I weekenden planlægger jeg at tage hjem til min far. Dennis får travlt med hockey, og jeg har brug for noget kvalitetstid med min far og søster.
  • Tage et skridt af gangen, trække vejret og huske på at bedre tider er lige om hjørnet.

 

Jeg tænker på ..

  • Hvor forfærdeligt det er at lide af angst – hvis du har angst eller på anden måde har psykiske udfordringer, så sender jeg dig et kæmpe kram og al god energi i hele verdenen! Du er uendeligt sej og det må du aldrig glemme.
  • At jeg glæder mig til at fjerne min makeup, lægge mig i min seng og koble af.
  • At i morgen er en ny dag – og hver dag bliver lidt nemmere.
  • Hvor glad jeg var, da jeg skrev dette indlæg.

img_2194

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plej din hud med krystaller