Min angst

Mine yndlings podcast

Jeg elsker podcast – når ens egne tanker kører på repeat, kan det være rigtig rart at få andres tanker ind i øregangen. Jeg hører podcast de fleste dage – også når mine tanker ikke larmer helt vildt. Jeg hører gerne podcast når jeg står op og gør mig klar til dagen, cykler til/fra arbejde, går tur med Eddie eller gør rent.

Herunder finder I tre af mine favoritpodcast – der er flere hvor de kommer fra, men jeg tænker at det er fint at starte med tre.

1. Voksenvenner

1200x630bb

Okay, voksenvenner er uden tvivl mit favoritpodcast. Selve konceptet udspringer af at Jonatan Spang og Ane Høgsberg vil forsøge at blive venner som voksne – fordi det er lidt sværere at få venner, når man er voksen: Hvor møder man lige hinanden og hvordan bliver man overhovedet venner? Lytteren inviteres med indenfor når Ane og Jonathan lærer hinanden at kende og deler ud af sig selv. Det er et podcast jeg lynhurtigt bliver i godt humør af, fordi der er god stemning og samtaler om løst og fast. Jeg kan glemme tid og sted når jeg hører de to snakke.

2. Anders og Anders

16729264_1816937095236567_8079803468717977264_n

Jeg startede med at høre dette podcast i mangel af bedre, fordi mange af mine andre podcasts holdt ferie. Og nu har jeg hørt alle afsnit, i omvendt kronologisk rækkefølge. Anders Breinholt og Anders Lund Madsen er en duo uden lige – deres humor er gennemtrængene og jeg har flere gange grint højt af deres kommentarer. Hvert afsnit har sin egen charme, og det er aldrig til at vide, hvad det vil byde på. De har blandt andet lavet podcast fra en osteforretning, hvor Anders Lund Madsen skulle betjene kunder, de har vacuumpakket hinanden i en form for sex-vacumpakning og været på besøg hos Nasa – noget lytteren for lov til at komme med til, gennem podcasten.

3. Den grå side

26814524_574167616250806_6251517150336368616_n

Her bliver det rigtigt lummer. Søren Rasted inviterer fire kendte mænd til bords, og så læser de op af “Den grå side” som er erotiske historier. Dette podcast er simpelthen noget af det sjoveste jeg har hørt – og til tider grænseoverskridende. Det er som et kig ind i en mandeverden (hvis man må sige sådan uden at være politiskukorrekt), som vi piger og kvinder normalt ikke har adgang til.

Hvis du har nogle podcastanbefalinger, så smid dem gerne i kommentarfeltet – jeg elsker at tilføje nye til min samling. Rigtig god aften til jer alle!

A

2 kommentarer

 • Karoline

  Jeg elsker også podcast, og en af mine yndlings omhandler Harry Potter. Den hedder Harry Pottcast og bliver lavet på Aarhus Studenterradio! I hver episode gennemgår de et kapitel i den Harry Potter bog de nu er nået til, og diskutere hvad kapitlet omhandler, hvem er med og hvilken betydning har de forskellige ting for resten af bogens plot. Hvis man i forvejen er vild med Harry Potter er dette den ultimative podcast ⚡️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ej hvor lyder det bare fedt! Jeg er selv kæmpestor Harry Potter fan, så det lyder lige som noget for mig :-)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min angst