Skab din egen lykke

Sunday Update #25

Hej piger,

Det er endnu engang søndag og tid til en Sunday Update. Jeg har virkelig haft to voldsomme uger med angst, som heldigvis er ved at stilne af. Jeg arbejder målrettet på, at få det bedre og jeg vil aldrig give op. Jeg er stærkere end angsten – dét skal jeg bare huske.

This week

  • Skal jeg have pigeaften med to af mine bedsteveninder. Det er virkelig tiltrængt oven på den hårde tid.
  • Jeg skal mødes med en masse bloggerpiger og drikke kaffe og networke.
  • På onsdag er det jo valentins dag, og både Dennis og jeg har fri. Jeg skal have lavet negle hos Suzette og derefter har vi planlagt en dag i hyggens tegn.
  • Jeg har flere kaffeaftaler i løbet af ugen – den slags elsker jeg; at mødes med folk over en kop kaffe og få nogle inputs fra andre mennesker, både angående store og små ting.
  • Begynde at læse Båven om Gud af Helle Joof – den jeg er lidt spændt på. Jeg har ladet mig fortælle at den adskiller sig fra Papmachéreglen.

Jeg tænker på ..

  • Hvor vild en følelse/tilstand angst er. Når jeg er midt i angsten tror jeg aldrig, at jeg kan blive glad igen, men det bliver jeg, hver gang – det er næsten ikke til at forstå.
  • Hvilke fantastiske mennesker jeg har i mit liv. Angsten har aldrig været så voldsom, som i disse to uger og der er virkelig nogle kærlige menneske, der har hjulpet mig med at få det bedre. Dét er simpelthen uvurderligt med den slags relationer.
  • Hvor meget jeg elsker at bruge tid med min søster. Lige nu sidder vi i hver vores ende af hendes sofa og ser Årgang 0 – og jeg er bare rigtig glad inden i, lige i dette moment.
  • Hvor mærkeligt det er, ikke at have specialet hængene over hovedet. I denne weekend har jeg oceaner af tid og jeg kan gøre lige hvad jeg vil. Det er en mærkelig, men selvfølgelig også virkelig rar følelse.
  • Hvor pjattet jeg er med makeup. På billedet herunder sidder jeg med en PR-gave fra Sephora – fyldt med læbestift fra deres eget brand. Jeg glæder mig helt vildt til at teste dem.

img_2415

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab din egen lykke