Sunday Update #25

Det bedste Instagram-filter

Overskriften holder hvad den lover. I dette indlæg vil jeg give dig koden til det perfekte Instagram-feed – og det er selvfølgelig via det perfekte Instagram-filter!

Der findes mange forskellige råd til, at skabe en god Instagramprofil, og det kan være svært at finde vej i junglen, særligt når Instagram bliver ved med at opdatere deres algoritme. På et senere tidspunkt vil jeg lave et indlæg med mine bedste Instagram-tips, da jeg bruger meget tid på mediet og har et par tricks i ærmet, til at udvikle det. For nu vil jeg holde mig til ét tip.

En ensartet men levende feed

Min bedste råd til en god Instagramprofil er at skabe en ensartet, men levende feed. Sørg for at redigere dine billeder ensartet og brug det samme filter på dem. På denne måde skaber du en gennemarbejdet feed, med et samlet æstetisk udtryk. Det er dog vigtigt at billederne adskiller sig fra hinanden, når redigeringen er ens. Varier det indhold du publicerer, så det ikke kun bliver selfies, madbilleder eller outfitbilleder. Dette er selvfølelig kun råd – du kan og skal gøre lige dét, du føler for.

Filtret er fra VSCO og hedder A4 og er fra The Aesthetic Series. Det er det filter jeg altid bruger og det som I kan se på min feed herunder. Filteret giver en varm finish til billederne. Jeg kombinerer det gerne med den funktion der hedder “grain” som du ligeledes finder i VSCO-appen. Jeg har brugt dette filter siden august 2017 – og indtil videre forsætter jeg med at bruge det.

Husk at I kan følge mig på Instagram lige her. Der er både stories og beretninger om stort og småt.

fullsizerender

Sådan redigerer jeg mine billeder

Hvis du vil have en dybere forklaring angående billederedigering, så kan du tjekke min video om netop dette. Videoen er et år gammel, og jeg redigerer ikke mine billeder præcis sådan længere – men essensen er den samme.


I er desuden altid velkomne til at skrive til mig, med spørgsmål om billederedigering – og I må også hjertensgerne dele jeres tips med os andre i kommentarfeltet.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #25