Det bedste Instagram-filter

Vores syvende valentines

I dag er dagen hvor det gælder om at vise, hvor godt dit forhold er eller hvor ligeglad du egenligt er med valentinsdag.

Dennis og jeg har været sammen i syv år og dermed er dette vores syvende valentinsdag. Jeg husker den første valentinsdag i 2011 (vi fandt sammen d. 24.06.2010 – men hvem tæller?). Jeg var 18 år og utrolig spændt på hvordan han ville overraske mig – det blev med blomster og chokolade, og min lykke var gjort. Ung og forelsket. Siden da har vi haft mange forskellige valentinsdage. Jeg husker et år, hvor han ikke gav mig så meget som en hilsen og jeg var simpelthen så skuffet. Jeg var sur i en hel uge og da han endelig opfattede at der var noget galt, så fik jeg åbnet for ventilen og han fik ren besked; hvordan kunne han være dét bekendt!? Sådan at glemme mig på valentines!?

Dagen i dag er ganske afslappet – og jeg har hverken fået blomster eller chokolade af ham den høje, søde fyr. Til gengæld har han kørt mig til min negle-tid hos Le Suzette, givet frokost/brunch på Wulf og Konstali, ladet mig sove en lur og ryddet op i lejligheden. Han har sagt at han ikke kunne finde på en gave, men at vi kunne kigge på noget sammen i dag – det fik vi ikke gjort. Til gengæld har vi slappet af, og vi har krammet og så går det nok det hele. Romance på syvende år, er nu noget af det bedste jeg har prøvet hidtil.

Jeg håber at din dag er fyldt med kærlighed, ikke nødvendigvis til en kæreste – men til de mennesker du har kær og ikke mindst til dig selv. Jeg håber du elsker dig selv, helt ind til knoglerne, for det er du helt sikkert værd! Glæd dig over dagen i dag, og husk at du aldrig behøver et andet menneske for at være hel.

Glædelig valentins dag, fra mig til dig ❤

img_2526

❤A

2 kommentarer

 • Karoline

  Min kæreste og jeg fejrer ikke valentin, men vi siger stadig tillykke med månedsdagen og tager nogle gange ud at spise, selv om vi har været kærester siden 14.3.11 😅 Men hey, det må da være jeres 8. valentinsdag, da I er kærester på 8. år.. Valentinsdag 2011 havde I jo været kærester i 0 år, og det skal tælles med sammen med de år, I havde været kærester i hhv. 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7 år ☺️ Giver det mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ih hvor fint! Dennis er også rigtig god til at sige tillykke til mig på vores månedsdag, dér halter jeg lidt. Hahah du har jo helt ret, matematik har aldrig været min stærke side 😉 Knus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste Instagram-filter