Vores syvende valentines

10 ting jeg ikke forstår ..

Godaften piger!

Jeg er netop kommet hjem efter en lang dag på arbejdet, efterfulgt af nogle hyggelige timer hos dejlige Nelle. Jeg er virkelig træt, da angsten har raset i løbet af dagen, men den er heldigvis smuttet her til aften – så jeg sætter virkelig pris på at side i min sofa og slappe af, både i krop og sind.

Nå, men jeg tænkte vi skulle have lidt sjov her til aften, så her er 10 ting jeg ikke forstår.

10 ting jeg ikke forstår ..

 1. Hvorfor det er så svært for mig, at lade være med at spise sukker. Jeg har nok verdens sødeste tand og jeg kan ikke få nok af chokolade. Når min angst er slem, kan jeg næsten ikke spise, så nu når appetitten er tilbage, er den mere end dobbelt så stor – og min trang til chokolade, lige så.
 2. Instagrams algoritme.
 3. At folk ikke cykler med cykelhjelm? Helt ærligt, det er farligt at lade være – jeg cykler altid med hjelm.
 4. Hvorfor Eddie (min hund) altid er så træt, han laver ingenting.
 5. Hvorfor det skal være så hårdt at gå op på tredje sal – jeg vil bo i stuen når vi skal flytte!
 6. Folk der konsekvent kommer for sent.
 7. Folk der kan lide at bage – jeg hader det! Det er stressende og jeg er dårlig til det. Når det er sagt, så elsker jeg selvfølgelig folk der bager og giver deres bagværk til mig.
 8. Folk der ikke kan lide dyr? Dyr er jo kærligheden selv. Jeg ville aldrig kunne undvære at have et dyr.
 9. Matematik.
 10. Hvorfor jeg ikke har fået min specialekarakter endnu .. eller, de har jo fire uger til at bedømme den, men stadig!

img_2529

Læs eller genlæs 5 ting jeg undgår hver dag.

❤A

2 kommentarer

 • Jeg ville dø, hvis jeg boede på 3., haha – var ved at dø af lykke, da jeg blev tilbudt lejlighed i stuen, da min kæreste og jeg flyttede i december. Det er bare score. Må undvære stram røv når jeg er 80, men pyt :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hahahahah! Ej men altså, jeg må jo se det på den positive side og håbe at jeg får en stram røv når jeg er 80 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores syvende valentines