10 ting jeg ikke forstår ..

Min nye afhængighed

[SodaStream Power er modtaget som gave]

Eller ny og ny afhængighed, lad mig forklare: .. Hej, jeg hedder Amalie og jeg er afhængig af danskvand. Jeg drikker flere liter om ugen, og jeg tør slet ikke tænke på hvad kulsyren gør ved mine tænder. Jeg drikker det til frokost, og resten af dagen. Det bliver til en del plastikflasker i løbet af ugen – som jeg selvfølgelig sender til pant – både for miljøets skyld, men også for at få nogle ekstra penge til chokolade (er I med mig 😉 ??) Nå, dårlige jokes til side. Jeg synes faktisk det er vigtigt at tænke sig om en ekstra gang og spare på vores forbrug af plastisk, de steder vi kan – og her kommer min nye bedste ven ind i billedet, nemlig min SodaStream Power.

Jeg er vildt glad for den, fordi jeg slipper for at købe danskvand i tide og utide (faktisk hele tiden, fordi jeg drikker så meget af det) og fordi jeg er med til at reducere vores plastiskforbrug – mange bække små! Som I sikkert allerede har forstået, så bruger jeg den primært til at lave danskvand. Jeg har dog også fået tilsendt nogle forskellige smagsvarianter, og deres Ginger Ale er klart en favorit.

Udover det, så er jeg også vild med designet, som I kan se på billederne herunder. Jeg synes den er pæn at have stående fremme i køkkenet. Så alt i alt en kæmpe anbefaling herfra, jeg bruger den hver dag!

Læs eller genlæs Mini Detox.

img_2403

img_2591

HEY! Kan I se mig genspejlet i elkedlen? Rimlig flot detalje hvis jeg selv skal sige det 😉

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg ikke forstår ..