Min nye afhængighed

Sunday Update #26

26 uger med søndags-opdateringer, det er da alligevel en del; et halvt år (hurtig hovedregning, og brugte kun, måske, lommeregneren på min iPhone).

Søndagen har budt på morgenkaffe med en god veninde, og efterfølgende Instagram-billede-skydning og bedsteveninde-tid med Simone.

THIS WEEK

  • Har jeg netop planlagt en hjemme-arbejdsdag med Nelle. Jeg er ikke så god til at være alene hjemme, mine tanker kører hurtigt rundt – derfor sætter jeg virkelig pris på at have veninder, jeg også kan arbejde sammen med.
  • Lørdagaften står den på youtube-aften med min søster og Dennis. Det plejer at betyde vin, slik og videoer om konspirationsteorier.
  • Jeg skal have pige-aften med to af mine tættesteveninder.
  • Jeg skal have ryddet op i mit skab – det er et stort kaos og jeg kaster bare tøjet ind. Jeg har slet ikke haft noget overskud, det sidste stykke tid grundet min angst. En konsekvens af dette er at skabet er bare blevet værre og værre. Jeg kan snart ikke finde dét tøj jeg leder efter, fordi det roder.

Jeg tænker på ..

  • Hvor meget jeg gerne vil have at min angst forsvinder. Det ved jeg godt den aldrig gør, men lige nu fylder den alt for meget. Jeg er dog på rette vej og vil gerne fortælle jer mere om dette, når tiden er inde.
  • Hvor heldig jeg er, at mine veninder, Dennis og familie er der for mig – og gider at høre mig tale om mine problemer igen og igen. Dét hjælper virkelig!
  • At jeg virkelig glæder mig til foråret. Jeg glæder mig til lysere tider, til ikke at fryse og til at kunne gå i andet tøj end striktrøjer, som pt. er min hverdagsuniform.
  • Hvor bleg jeg er. Jeg tager vitterligt selvbruner på to gange i ugen, ellers er jeg gennemsigtig.

Læs eller genlæs Mine nytårsforsæt. 

img_2631

Mit traditionelle søndags-look.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye afhængighed