Vild med Foreo

Uredigerede billeder

Det er ingen hemmelighed at jeg redigerer mine billeder – jeg går, som I ved, meget op i at min Instagram er flot; og det kræver at de billeder jeg tager er redigeret flot. På den anden side går jeg også op i, at mine billeder ikke bliver overredigerede. Jeg skulle jo gerne kunne gå udenfor en dør, uden at få præstationsangst, fordi jeg har redigeret mig selv om til et ideal, jeg ikke kan leve op til.

Det er jo en smagssag, hvilke ting man synes der er i orden at redigere.
Jeg synes det er fuldkommen no go at redigere sig tyndere, eller på anden vis ændre på sin krops- eller ansigtsform, det er simpelthen for drastisk.

Se eller gense min video Sådan redigerer du dig tyndere – er det okay?

Til gengæld synes jeg det er helt i orden at fjerne bumser, gøre sig lidt brunere eller fremhæve smykker – det er alle sammen ting du hurtigt kan opnå i virkeligheden; f.eks. ved at tage makeup eller selvbruner på.

Alle har gode og dårlige dage. Nogle gange spiller udseendet bare og andre gange ville man hellere grave sig ned i et hul, end at have taget billeder – selvom bloggere jo elsker at få taget billeder. 😉 Herunder kan I se to eksempler, på billeder jeg har redigeret, samt originalen – så kan I selv bedømme graden af min redigering. Som I kan se er min redigering særligt fokuseret på at gøre billederne hvidere, det er et must i mit Instagramfeed.

Jeg vil rigtig gerne høre jeres holdning til redigering af billeder, del den gerne i kommentarfeltet.
Hvis I er nysgerrige på hvilket filter jeg burger, så har jeg delt min hemmelighed med jer i dette indlæg.

redigeret

redigeret-2

❤A

4 kommentarer

 • Jeg er helt enig med dig, i hvornår det er okay at redigere dem. Jeg gør fx også ligesom dig, hvor jeg redigere baggrunden hvidere og billedet lysere, hvilket jeg synes er rigtig smart, hvis man bare ikke kan få det rigtige lys naturligt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Det er altid dejligt når man ikke er ene om sin holdning 😉 Og jeg synes nærmest altid det naturlige lys driller! Åh the struggle 😉
   <3 A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg redigere også selv mine billeder – og især til instagram, får de lidt ekstra effekter end til min blog. Jeg synes det er helt fair at redigere billeder – man forsøger jo at få folk til at synes om sine billeder, og hvis det kan ske ved lidt redigering, hvorfor så ikke? Men jeg er enig i, at det bliver for meget når man begynder at ændre på sin krop, i stedet for bare at være glad for hvordan man ser ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Jeg synes også særligt at kroppen er et problem, hvis yngre piger kigger med og tror at alle render rundt med en tynd og “perfekt” krop – der synes jeg virkelig at vi har et snavr som bloggere <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med Foreo