Uredigerede billeder

50 dage med meditation

Hej piger,

I dag har jeg min første dag, uden planer i virkelig lang tid – hvilket selvfølgelig betyder at jeg har fyldt dagen op med … planer. Jeg har filmet to videoer, hentet pakker, jeg skal lave hovedoprydning i mit skab og makeup, og en masse andre småting, som jeg ellers ikke har tid til. Alt i alt en rigtig dejlig dag.

Dette indlæg skal handle om meditation. Jeg er ikke ekspert på området, men jeg er virkelig glad for meditation. I husker måske mit nytårsforsæt om, at begynde at meditere fast, og det er gået virkelig godt.

I går havde jeg mediteret 5o dage i streg – og jeg er virkelig stolt af mig selv. Nogle dage mediterer jeg i 10 minutter, og andre dage bliver det kun til et enkelt minut. Uanset hvad, så tager jeg mig tiden hverdag til at lukke øjnene og træne mit sind i, at blive stærkere.

Jeg ønsker at træne mit sind. Jeg ønsker at være stærkere end angst og tvangstanker – hvilket jeg også er, det meste af tiden. Jeg ønsker at træne mit fokus, min ro og min indre balance og det finder jeg virkelig gennem meditationen. Jeg vil anbefale ALLE at starte med at meditere, og helt ærligt, hvem kan ikke over skue ét eller 10 minutter i hverdagen, hvor du arbejder med og for dig selv?

Jeg bruger appen Headspace til at meditere – og den er fuldkommen uundværlig for mig. Appen tilbyder guidede meditationer til enhver lejlighed. Der er både pakker, som f.eks. basispakkerne, hvor man stille og roligt lærer at meditere – og pakker til specifikke behov som f.eks. angst. Du kan finde minis, som kun tager ét til tre minutter. Du kan finde singles, til specifikke situationer, f.eks. hvis du føler dig overvældet, skal falde i søvn eller vil meditere når du tager offentlig transport. Jeg er simpelthen så glad for den app. Jeg har købt et års abonnement, til 749kr. Og jeg køber et nyt næste år, uden tvivl! Appen viser mig desuden hvor mange dage jeg har mediteret i streg, og det er virkelig motiverende for mig. Det kan I se på screenshotet, under billeder af mig og Eddie. Jeg har desuden valgt billedet af mig og Eddie, fordi han gør mig glad, ligesom meditation.

fullsizerender-1

img_2700

❤A

2 kommentarer

 • Pia

  Dejligt at du nyder din meditation! Hvis du på et tidspunkt får lyst til at prøve en ande (gratis) app, så er Insight Timer virkelig god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Det er nemlig rigtig dejligt – og tak for tippet, jeg vil uden tvivl hente den og prøve den af :-)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uredigerede billeder