10 ting jeg er dårlig til ..

Min specialekarakter!!

Hej piger!

I går aftes skete det endelig; jeg har fået min specialekarakter! Jeg havde ingen anelse om hvor mit speciale lå, rent karaktermæssig. Jeg var ret sikker på at jeg var bestået, men jeg har aldrig prøvet at skrive 80 sider før, så jeg synes virkelig det var svært at vide, om mit speciale var godt. Jeg indrømmer blankt, at jeg hele tiden har gået efter en tocifret karakter, det fortalte jeg også min vejleder inden vi startede forløbet og dét fik jeg:

Jeg fik nemlig 10!

Jeg kan næsten ikke tro det! 10! Jeg er simpelthen så glad, lettet og stolt! Jeg kommer ikke fra en akademikerfamilie med lang tradition for uddannelser af kandidatgrad og jeg har til tider følt mig malpalceret og forvirret på studiet. Nu er tiden som studerende for alvor slut, og jeg åbner op for livet i kontakt med A-kassen og jobcenteret. Præcis hvad min fremtid bringer, ved jeg ikke endnu, men jeg har nogle idéer og drømme – og jeg skal nok dele det hele med jer, når tid er.

Læs eller genlæs: Opdatering på specialet

Kritikpunkter af specialet

Jeg er jo selv superstolt, men jeg fik 10 og ikke 12, så derfor er der naturligvis nogle kritikpunkter, som jeg vil dele med jer.

  1. Mit speciale var casebaseret. Jeg undersøgte unge kvinders holdning til to forskellige bloggere – en blogger der fremstillede en perfekt og poleret facade og en blogger der fremstiller livets hårde sider, med fokus på at være ærlig. Censor var udenforstående overfor mit valg af de to bloggere, der derfor ikke har været redegjort tydeligt nok.
  2. Et speciale skal sigte efter at være så objektivt som muligt, men det har alligevel skinnet igennem, hvilken af de to bloggere, jeg bedst kunne lide – selvom det var noget jeg virkelig havde prøvet at skjule.
  3. Mit videnskabsteoretiske afsnit var for kort.

Dét var det. 5-et-halvt år på universitetet og nu er jeg færdig. Jeg føler det har været en lang rejse og på den anden side føles det som et kort øjeblik.

Hvis du skal skrive speciale ..

Er mit bedste råd til dig, at finde en kontorplads. Jeg har haft mulighed for, at bruge mit arbejde som kontor og det har været en kæmpe stor fordel i min skriveproces. Jeg har behandlet mit speciale som et arbejde og siddet med det tre dage i ugen fra 09-16.30, som minimum.

img_2805

Jeg føler at billedet passer godt til dette indlæg – det må da være en sejr, at være færdigudannet 😉

❤A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg er dårlig til ..