Min specialekarakter!!

At redigere sig tyndere

Hej piger,

I dag vil jeg tage et emne op, jeg har snakket om før, nemlig hvor let det er, at redigere sig tyndere. Jeg synes ofte jeg støder på billeder på Instagram, hvor det, i min optik, er tydeligt at personer redigerer sig tyndere. Jeg synes virkelig, virkelig ikke at det er i orden! Jeg har intet imod at man fjerner en bums – men at ændre på sin kropsform er simpelthen ikke i orden. Særligt ikke når man har flere følgere end gennemsnittet, og derved når ud til mange forskellige mennesker, i forskellige aldre.

Jeg er særligt bekymret når det kommer til unge piger, der ser andre piger som har redigeret sig tynde på Instagram og derved tror, at de skal leve op til et fuldkommen urealistisk kropsideal.

På de to billeder herunder, kan I se hvor let det er at redigere sig tyndere. Det har taget mig sådan ca. et minut at gøre det. Jeg har brugt appen Facetune til redigeringen. Formålet med dette indlæg er blot at sætte fokus på emnet og minde om, at alt hvad man ser på de sociale medier langt fra er virkelighed. Hvis du vil se en video, hvor jeg viser hvordan og hvor let det er at redigere sig tyndere, finder du den nederst i indlægget.

Husk at du er smuk og perfekt, lige som du er! Du skal ikke leve op til andet, end at være dig.

Læs eller genlæs: Min anden youtube video // Instagram editing

tyndere1

foerogefter

På begge billeder er det mine hofter og talje der er gjort tyndere. Som I kan se, er det ikke den store forskel og I ville måske ikke lægge mærke til det, hvis jeg ikke havde sagt det til jer. Så husk lige, hvor mange der kan gøre dette, uden man nogensinde vil lægge mærke til det. Jeg er dog ingen pro, så plankeværket blev liiidt skævt på det øverste billede 😉


Hvad er din holdning til at redigere sig tyndere? Og tænker du over, at det er noget der sker på de sociale medier?

❤A

6 kommentarer

 • Det er en grim trend, det er ok at finpudse sine billeder men at ændre på udseendet, kropsform osv. er jeg på ingen måde fan af. Vi skal passe på alle de helt unge piger, som sidder og følger med!

  En anden trend der irritere mig, er de kilometer lange ben mange pludselig har fået :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Jeg er helt enig – og dét med at redigere sine ben længere kan jo se direkte komisk ud!

   Det kan have virkelig triste konsekvenser for unge piger <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker alt ved det her indlæg og er SÅ enig. Det er noget decideret svineri at redigere sig tyndere…. :((( Ps. jeg kan klart bedst lide de ægte billeder af dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   PRÆCIS! Det er noget decideret sviner! Og tusinde tak søde <3 <3 Det kan jeg (heldigvis) også selv!

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rigtigt – nogle gange er det ret tydeligt at folk gør det.. det er snyd og bør undgås – kan give unge piger et forkert indtryk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Lige præcis, nogle gange er det virkelig tydeligt og andre gange er det ikke til at vide. Det er et kæmpe problem. Især hvis man ikke ved hvor let det rent faktisk er!

   A <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min specialekarakter!!