Er du en rigtig Kardashian?

Sunday Update #28

Hej piger,

Så er det endnu engang tid til en søndags opdatering. Jeg har brugt dagen på at arbejde med PR. Her til aften har min lillesøster været hos mig og vi har hygget med afslapning og takeaway.

THIS WEEK

  • Skal jeg havde ordnet negle hos Le Suzette – YES!
  • Skal jeg have meldt mig ind i Danmark. Jeg kan ikke blive medlem i de normale grupper, fordi jeg har været til kiropraktor inden for det sidste år – så jeg skal udfylde nogle papirer for at blive optaget i en anden form for gruppe, og den slags udskyder jeg altid. Jeg synes sådan noget er uoverskueligt.
  • Skal jeg til introduktionsmøde hos A-kassen; dét er livet som nyuddannet.
  • Holde filmaften med Simone – det har vi ikke gjort i flere år. Vi skal spise god mad, slik og totalt tøsehygge. Jeg tror faktisk vi ender med at se Keeping Up With The Kardashians hele aftenen.
  • Til kor. Jeg har virkelig savnet at synge, og selvom jeg var stoppet, har jeg brug for at komme tilbage, bare for en periode. Særligt fordi jeg har haft det så svært psykisk i det meste af februar. Læs mere om min forhold til at være korsanger i indlægget: Et lille farvel til barndommen.

Jeg tænker over ..

  • I denne weekend har jeg været ude både fredag og lørdag – og det kan mormor her altså ikke holde til længere. Jeg har ikke været specielt fuld, men er kommet i seng omkring tre-tiden og jeg har bare været banketræt. Det er altså et tegn på at man er ved at blive gammel.
  • Hvornår jeg for alvor lærer at lade være med at overspise. Vi fik pizza til aftensmad og jeg har seriøst kvalme nu.
  • Om jeg er ved at få et forkølelsessår, jeg har en mærkelig tør plet på læben – har aldrig haft et før!?
  • I sidste uge fik jeg testet min syn – jeg har minus styrke på begge mine øjne. Nu har jeg fået kontaktlinser, og kan se verden klart for første gang i lang tid! Nu skal jeg bare finde et par briller jeg kan lide 😛

img_3031

Mig og min nye bedsteven Pap-Kim-K. 😀

❤️A.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du en rigtig Kardashian?