Jeg er startet til psykolog igen

Mega lette og flotte krøller

[Produkter fra HH Simonsen er modtaget i gave]

Godaften piger,

I dag er en særlig dag – jeg er nemlig tilbage på youtuuuuube! (Og jeg har åbenbart tilstrækkeligt med storhedsvanvid til at mene, at det gør dagen til noget særligt).

Jeg har lavet en guide til jer så I kan se hvor let det er, at lave smukke krøller. Jeg er virkelig dårlig til at style mit hår, så hvis jeg kan finde ud af det, kan I også 😉 Under billedet, som muligvis er liiiidt til den smilende side, på den lettere anstrengte måde, finder I videoen og links, samt beskrivelser af produkterne.

Processed with VSCO with a4 preset

Produkterne jeg har brugt til at lave disse megalækre krøller (man skal huske at rose sit eget arbejde) er som følger:

  • Krøllejern: Et helt klassisk krøllejern, med skønne funktioner. Det har en størrelse på 13-25 diameter. Overfladen af jernet er belagt med  teflon-coating med turmalin, som forsegler og beskytter hårets yderste lag og sikrer, at det ikke hænger fast på krøllejernet. Du kan indstille krøllejernet fra 120 til 200°
  • Hårbørste: Kort og godt – Wet Brush er de eneste børster der fungerer til mit hår.
  • Heatspray: Jeg har kun brugt den én gang. Mit indtryk er, at den fungerer rigtigt godt. Den er let på håret, velduftende og fedter ikke.

Udover disse produkter følger der klemmer, en krøllecreme og elastikker med krøllejernet. Jeg fik krøllejernet til et event med HH Simonsen – og som en ekstragave fik jeg hårolien, som ses i den klare flaske. Den er lynhurtigt blevet en favorit til mit hår. Den blødgører, giver glans på et øjeblik og dufter fantastisk!

img_3213

img_3216

Nå, det var alle dulletips for denne gang.
Jeg håber I kunne lide videoen og indlægget.
❤️A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er startet til psykolog igen