Tatovering med kæreste

Plej dine negle i kulden

Hej piger,

Jeg håber I nyder weekenden. Jeg har brugt lørdagen i selskab med min søster og Dennis – om lidt skal jeg hjem til Simone og holde hyggeaften.
Jeg smutter bare inden om med et hurtigt råd – I ved jo at jeg altid får lavet negle hos min favorit negleteknikker Suzette og det er den største selvforkælelse i verden. Jeg elsker følelsen af nye negle og jeg elsker ikke at skulle ordne negle i tre uger, og altid at have pæne negle. Dog har de, det sidde stykke tid blevet meget tørre når jeg har haft dem i to uger. Dette skyldes kulden og at jeg generelt bliver ekstremt tør over alt (ja, selv tak for info) – mine læber, hud, hår og ikke mindst negle lider under kulden. Derfor har Suzette nu opfordret mig til at skrue op for min brug af negleolie, for at pleje mine negle, så de ikke bliver tørre og dermed også forlænger holdbarheden af produktet.

Hun har givet mig en kæmpe negleolie med hjem (den I ser på billedet) og nu tager jeg olie på 5-6 gange om dagen. Jeg har også en mindre olie med mig i tasken, så mine negle altid kan været velplejede. Suzette har fortalt mig at olien er den bedste til at pleje neglene; den indeholder blandt andet mandelolie, jojobaolie og E-vitamin. Den plejer og genopbyggerneglene – og sørger for at de ikke flosser. Så et kæmpe tip og anbefaling herfra. Olien kan købes hos Suzette i hendes klinik Le Suzette. Hvis I ikke kommer forbi klinikken kan den købes online her, i flere størrelser.

Herunder ser I desuden det nyeste sæt negle vi har lavet (ja, jeg føler jeg har været med, har trods alt lagt negle til). Vi er gået for et svag lilla farve og har gjort den mat. Vi har holdt ballerina formen, men taget lidt af længden – så kan jeg bedre håndtere mine kontaktlinser 😉 Som altid er jeg fuldkommen vild med resultatet!

Læs eller genlæs: Nail inspiration

28958407_10215165687833683_339231330380283904_o

28872510_10215165688153691_3285904269273726976_o

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tatovering med kæreste