Plej dine negle i kulden

Sunday Update #29

Hej piger,

Endnu engang søndag – har ugen behandlet jer godt? Det håber jeg. Lad os springe lige ud i denne søndagsopdatering.

THIS WEEK

  • Skal jeg have styr på en masse regler i forhold til min A-kasse. Jeg synes hele tiden der er nye blanketter og regler jeg skal forholde mig til – og hvis der er noget jeg er dårlig til, er det at forholde mig til blanketter. Livet som nyuddannet og voksenlivet stiller hurtigt krav til mig 😉
  • Jeg skal have en ansigtbehandling hos et af verdens skønneste mennesker, Shirley, som er indehaver af Sund Hud. Efter min krop har været stresset efter perioden med angst og speciale, har min hud virkelig brug for et boost og dét kan biopeeling virkelig give mig.
  • Jeg skal have fundet mig et par ordenlige briller, men det koster lige et par tusinde kroner – og jeg kan ikke finde et brillestil jeg føler mig sikker i. Så jeg vil i denne uge købe mig et par billige briller, så jeg kan vende mig lidt til tanken om briller til mit ansigt.
  • I går holdt Simone og jeg hyggeaften, fordi hun passer sine forældres hus. Vi købt take away og bland selv slik og hyggede i sofaen – det var helt perfekt og mindede mig om alle vores teenagetider, i hendes forældres hus. På lørdag gentager vi succesen.
  • I morgen skal jeg spise på Madklubbens Food Club, med to af mine nære veninder. Jeg glæder mig til at prøve deres buffet – jeg tror det er virkelig godt.

Jeg tænker på ..

  • Hvor fedt det er, når folk bryder tabuer. Jeg har selv så mange svære tanker i mit hoved og jeg elsker virkelig når andre åbner op og fortæller om deres irrationelle eller tunge tanker. Jeg får virkelig meget ud af, at høre podcasten Fries Before Guys – den vil jeg virkelig anbefale alle.
  • Min menstruation var denne gang 20 dage forsinket og har i weekenden meldt sin ankomst. Det skyldes uden tvivl at angsten stressede min krop så meget i februar, at min krop lukkede ned på dén front. Nå, men menstruationen er tilbage og i torsdags var jeg ved at græde fordi jeg havde så meget lyst til chokolade.
  • At jeg gerne snart vil læse bogen af Tænk Mindre – Lev Mere af Pia Callesen, som handler om metakognitiv psykologi, som netop er dét min psykolog og jeg arbejder med i øjeblikket.
  • At jeg virkelig skal blive bedre til at slappe af! Både i hovedet, men også at have nogle dage, bare i ny og næ, helt uden planer.

Læs eller genlæs: 5 ting jeg undgår hver dag

Processed with VSCO with a4 preset

❤️A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plej dine negle i kulden