Sådan får du smuk hud

10 ting jeg skal blive bedre til

Hej piger,

Så er det endnu engang tid til, at I kan lære mig lidt bedre at kende – denne gang med 10 ting jeg skal blive bedre til. Vi skal jo alle sammen udvikle os som mennesker, både på de meget små og konkrete områder, og ikke mindst de mere eksistentielle.

10 ting jeg skal blive bedre til ..

  1. At vaske mit nye tøj, inden jeg tager det i brug. Det skal jeg virkelig have ændret. Det er jo ikke sundt for huden, at tage tøj på, direkte fra butikken – som sikkert indeholder allemulige dårlige kemikalier. Jeg vasker det ikke, fordi jeg ikke kan vente med at bruge det.
  2. At være tilfreds i nuet – at være tilstede i nuet og at huske nuet! Det er en øvelse der tager uendeligt lang tid. Jeg håber at jeg lærer det en dag.
  3. At smide ting ud. Jeg har svært ved at rydde ud i alt mit lort (pardon my french). Jeg har netop ryddet ud i mit tøj og makeup, og selvom der er ting jeg ikke har brugt i over et år, synes jeg det er svært at smide ud. Hvad nu hvis jeg for brug for det, efter jeg har smidt det ud?
  4. At lave mad. Jeg elsker lette og sunde løsninger – men det bliver man jo ikke god til at lave lækker mad af. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle lave, hvis jeg skulle invitere mine veninder på besøg. Af samme grund ender vi ofte med take away.
  5. At snakke lavere. Jeg snakker virkelig højt, og jeg kan ikke selv høre det. Jeg har overvejet om jeg har lidt nedsathørelse. Og det er jo ikke fordi man ikke må fylde i et rum, men folk skulle også gerne kunne holde ud at snakke med mig.
  6. At besøge min mormor. Hun bor på plejehjem og har store problemer med hukommelsen, og tit er hun forvirret når man besøger hende. Det er svært at være hos hende, når hun ikke længere er sig selv. Det gør virkelig ondt og nogle gange kan hun ikke engang huske at man har været på besøg, men det ændre ikke på, at jeg skal blive bedre til at besøge hende.
  7. At bruge tid med Eddie. Hverdagen er travl og timerne flyver afsted – jeg skal huske og kysse og kramme min lille hund og stimulere ham med leg og øvelser. Han er en klog lille fyr og han fortjener mere opmærksomhed.
  8. At elske mig selv og at omfavne alle mine sider, også de triste og tunge sider. Jeg skal lære, at det er helt i orden, at de er der.
  9. At være taknemmelig og fokusere på det positive – for med det, vil livet blive mere positivt.
  10. At gå ned med skraldet. Jeg behøver vel ikke sige mere?

Læs eller genlæs: 10 ting jeg er dårlig til

img_3420

Del gerne de ting du gerne vil blive bedre til, i kommentarfeltet – så jeg ikke føler mig helt alene 😉

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du smuk hud