10 hurtige til Maya Sophie Segerlund

Sunday Update #30

Hej piger,

For det første vil jeg gerne sige tusinde tak, fordi I tog så godt i mod den nye serie i går. Det betyder virkelig meget for mig. Jeg vil rigtig gerne sætte fokus på andre influencers, som inspirerer mig. Jeg mener bestemt at vi kvinder skal hjælpe hinanden og støtte op om hinanden. Jeg glæder mig allerede til næste lørdag, og til det næste interview jeg kan dele med jer.

This Week

  • På tirsdag afholder CPH Fashion Week Happy Catwalk. Et super spændende koncept, hvor der fremvises tøj med fokus på glæde – der er også nogle af de seje bloggere fra Bloggers Delight, der skal gå i showet. Jeg overvejer stærkt at kigge fordi, jeg tror det bliver virkelig fedt!
  • Onsdag skal jeg til event med ST. Tropez selvbruner. Det glæder jeg mig helt vildt til. For det første, fordi jeg er storforbruger af selvbruner og for det andet fordi jeg glæder mig til en hyggelig aften, i virkelig godt selskab.
  • Jeg skal til psykolog. Der er begyndt at gå to uger mellem vores sessioner og det er rigtig fint. Det bliver femte gang jeg skal derhen, i denne uge og jeg føler virkelig, at der sker fremskridt fra gang til gang. Jeg glæder mig altid til vores sessioner.
  • Jeg er startet lidt til kor igen. Jeg savnede det simplethen så meget og nu, når jeg ikke har specialet hængene over hovedet, kan jeg ligeså godt udnytte det til at få sunget. På torsdag skal vi synge påskekoncert, og det bliver virkelig skønt.
  • I denne uge går jeg desuden i luften med min første kampagnen gennem Bloggers Delight. Jeg er så glad for, at være en del af netværket og jeg glæder mig til at dele kampagnen med jer, da den handler om et super vigtigt tiltag.

Jeg tænker på ..

  • Hvad meningen med livet er. Det gør jeg nærmest hver dag; jeg tænker på hvorfor vi er her, om vi har en sjæl, om der er mere mellem himmel og jord og ja, om der er en mening med det hele? Når jeg er i godt humør er jeg slet ikke i tvivl om, at der er en mening med alt, men når angsten rammer, bliver jeg bange og overvældet af meningsløshed. Jeg tror egenligt at det er ganske menneskeligt.
  • At jeg er virkelig sukkersulten. Jeg kan spise chokolade og is, hele tiden! Dennis kommer snart hjem og jeg har bedt ham om at købe en af de der billige tiramisu i plastikbægre, med hjem til mig 😉
  • Hvor meget jeg elsker de sociale medier. Jeg elsker at være i kontakt med jer, det giver mig så meget glæde og faktisk, apropos øverste punkt, mening! Hvis du har lyst til at følge med og være i kontakt med mig, så hop rigtig gerne ind på min Instagram.
  • At jeg skal ind i en god rytme med oprydning af lejligheden – jeg roder alt for meget for tiden. Jeg starter nu!

Læs ellet genlæs: Min specialekarakter!!

img_3417

Hvad glæder du dig mest til i den kommende uge?
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Maya Sophie Segerlund