Sunday Update #30

Palette guide | Too Faced og Kat von D

[Paletterne er modtaget som gave]

Hej piger,

Så er endnu en uge igang og jeg synes det mest passende ville være, at skyde den igang med en guide til nogle af de lækreste paletter, der er i makeupverdenen i øjeblikket, og hvornår du skal bruge dem.

Læs eller genlæs: Min yndlings hudpleje

Too Faced – Just Peachy Eye Shadow Palette & Chocolate Gold Eye Shadow Palette

Jeg vil først præsentere to øjenskyggepaletter fra Too Faced; Just Peachy & Chocolate Gold.

På billedet herunder ser I Just Peachy, i forgrunden. Det er en palette i varme farver, som bevæger sig fra en dyb brun med rød undertone og helt over til en hvid/beige. Paletten er mat og farverne er stærkt pigmenterede. Derfor skal der ikke meget produkt på penslen – start hellere med lidt og byg op, derfra.

Brug paletten når ..

Du gerne vil lave et mat look (det havde I vel ikke regent ud, hvis jeg ikke skrev det 😉 ). Paletten er oplagt til hverdag, særligt med de lysere farver. Det er dog også muligt at lave et mere mørkt og dramatisk look, som kan bruges til fest. Paletten er optimal, hvis du gerne vil ligge fokus på din læber, med en vild læbestift, da farverne i denne palette er jordnære og rolige.

5dfb7cc4-17fa-48ee-bae6-45837fbc7e91

449be135-c5f4-4756-b37a-6f6cb9206bd0

Den anden palette er Chocolate Gold – en palette bestående af smukke farver med glimmer, som giver et utroligt smukt shine til din øjenmakeup. Farverne i denne palette er ligeledes meget pigmenterede, men dog lidt mindre end Peachy-paletten. Paletten består primært af jordnære farver, dog brudt med en is-blå, en pink og en armygrøn farve.

Brug paletten når ..

Du vil skabe et dramatisk øjenlook. Byg dit look op med de mere jordnære farver, såsom kobberfarverne og top med guld eller pink. Paletten kan selvfølgelig også bruges i kombination med matte farver. Hvis du f.eks. har lavet et look, med udelukkende matte farver, kan du tilføje en af de glimtrene skygger, til at sætte prikken over i’et.

Til denne palette er det et must, at bruge en øjenskyggeprimer under skyggen, da glimmeret ellers vil crease (lægge sig i folderne på dit øjenlåg) efter et par timer.

9d2bb9a9-62b9-4cc4-b4e8-8aeea639f64e 0455ae57-50a0-4d39-a9ca-3d3a2ed2f6dd

I skal ikke snydes for, at se designet på de to paletter, de er simpelthen så fine. Jeg er fuldkommen forelsket i chokolade-paletten; guld og chokolade, bedre bliver det vel ikke?

03330677-87a2-4d10-9e29-b57bd80ed707

Kat von D – Metal Crush Highlighter Palette

Den sidste palette vi skal kigge på, i denne omgang er en highlighter palette, nemlig Metal Crush. Paletten består af tre highlightere; en peachy farve, en lys med guld og sølv glimmer, og en pink.

Brug paletten når ..

Du vil give den ekstra gas på highligter fronten. Paletten er ideal til dig, der bruger highlighter i hverdagen og har brug for noget ekstra shine, når du skal til fest. Jeg er fuldkommen vild med alle tre farver og har både eksperimenteret med den pink som highlighter under mine bryn og den peachy på amourbuen. Highlighterne ligger smukt på huden, uden at glimmerpartiklerne klumper.

1c31863c-1fdc-4651-8978-8b9274591ea9  586e3c32-9ee1-4a3d-9438-cd642a9a1190

2a89c9c4-0e03-4c75-b2d4-7a5fc1ea07c2

Har du prøvet nogle af disse paletter? Hvad synes du?
Eller har du andre anbefalinger inde for palette-verdenen?

❤A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #30