Palette guide | Too Faced og Kat von D

Mine gemte IG-billeder #4

Hej piger (og drenge),

Hvis der er nogle drenge der læser med og føler sig negligeret grundet min velkomsthilsen, skal I bare vide at jeg ikke vælger jer fra – jeg er vilde med alle der læser med. You guys ROCK!

I dag er det igen tid til at dele mine gemte IG-billeder med jer. I ved jo at jeg elsker the gram og al den inspiration der er, at finde på det fantastiske medie (ja, jeg er fuldkommen afhængig og på det punkt hvor jeg er nu, er der ingen vej tilbage). Husk også at følge min IG, så bliver jeg megaglad.

Jeg leder ofte efter inspiration til at tage nye former for IG-billeder, så jeg ikke altid står op ad den samme hvide væg. Så her er nogle billeder, jeg godt selv gad tage – eller i hvert fald noget der minder om 😉

vt

VICTORIA TÖRNEGREN

Altså .. ikke at jeg er gravid eller skal være det lige nu, men når jeg bliver – så skal jeg have nogle gode preggo-billeder. Gerne med en anden kvinde i mit liv, som jeg elsker. Ja, det er en ting jeg tænker på. Jeg kan da ikke være den eneste?

alexisren

ALEXIS REN

mss

MAYA SOPHIE SEGERLUND

cm

CAMILLA MALM

sk

SUPHATTRA KERAM

nm

NEGIN MIRSALEHI

Læs eller genlæs: Mine gemte IG-billeder #3

Hvis du har nogle gode IG-profiler som deler fede billeder, så del dem rigtig gerne med mig i kommentarfeltet.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palette guide | Too Faced og Kat von D