Mine gemte IG-billeder #4

Mine mål i 2018

Hej piger,

Som I sikkert har bemærket startede mit 2018 virkelig dårligt. Min angst overtog mig og jeg troede aldrig, at jeg skulle blive glad igen. Det er jeg blevet – i hvert fald store dele af tiden. Jeg har nogle mål for 2018, som jeg gerne vil dele med jer. Nogle meget konkrete, andre på et mere værdibaseret grundlag.

Mine mål i 2018

 • At skabe min nye hverdag. Efter jeg er blevet færdiguddannet, skal jeg finde mig til rette i en ny hverdag. Jeg drømmer om at kunne leve deltid af mine sociale medier og deltid af et arbejde jeg elsker. Det er et mål for mig at dette bliver en realitet, måske når det ikke at ske i 2018, men det skal ske en dag!
 • At lære at være tilstede i nuet og få ro i hovedet. Jeg skal lære ikke at bekymre mig ud i det uendelige og istedet fokusere på de ting der sker nu og her – dette er netop et fokuspunkt for min psykolog og jeg.
 • Være mere ærlig online. Noget jeg allerede arbejder på og som jeg virkelig håber I kan mærke. Det er en målsætning for mig at bryde tabuer og at tale om de sårbare ting i livet, selvom det bryder grænser for mig – jeg vil virkelig gerne sætte fokus på at vi alle er mennesker og alle kan gå igennem svære tider.
 • At være mere mig, i mit offline liv. Nogle gange kan jeg godt holde mine meninger tilbage eller lægge en dæmper på min personlighed, fordi jeg er bange for at folk synes jeg er for meget, dum eller irriterende – det vil jeg simpelthen stoppe med at tænke over. De mennesker der kan lide mig for den jeg er, er de mennesker jeg vil bruge min tid på.
 • At få Swipe-Up funktionen på Instagram. Det ville bare være SÅ meget lettere og sjovere end at skrive “link i bio”. Det kræver så lige at man har 10.000 følgere på IG. Så hvis du har lyst til at hjælpe mig hen mod det mål, så må du meget gerne hoppe ind og følge mig.
 • At meditere hver dag – det var også et af mine nytårsforsæt. Indtil videre har jeg mediteret 73 dage i streg.

img_3387

Hvad er dine mål i 2018?

❤A

2 kommentarer

 • Det lyder som nogle VIRKELIG gode mål, du har stillet dig for 2018. Og jeg har hermed hjulpet dig lidt på vej med den ene… Jeg gad også godt have swipe-up funktionen. Det gør altså blogger-livet lidt nemmere. Dog har jeg et noget længere stykke vej til de 10.000 end dig 😀 Håber du når det i år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hvor er jeg glad for at du kan lide målene <3 Og tusinde tusinde tak fordi du vil give mig et skub mod Swipe Up – og fordi du vil følge med.

   Rigtig god dag <3
   A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gemte IG-billeder #4