Få gratis hjælp til dit mentale helbred

10 ting jeg glæder mig til

Hej piger,

Oven på gårsdagens tunge, men utroligt vigtige indlæg, tænkte jeg at vi på denne fredag skulle have noget lidt hyggeligt på dagsordenen, nemlig 10 ting jeg glæder mig til! Jeg håber I har en dejlig fredag og får en skøn weekend.

10 ting jeg glæder mig til

  1. Forårets lyse timer. Med et sensitivt nervesystem som mit, er solskin og dagslys et must. Jeg mærker med det samme, når lyset kommer; jeg bliver glad helt ned i maven. I sidste uge hørte jeg fugle der kvidrede og jeg fik tåre i øjenene, fordi jeg ved at de lyse tider er på vej.
  2. At forsætte min interviewserie, hvor jeg præsenterer influencers for jer, som jeg selv finder inspirerende. I tog så godt imod første indlæg i serien og jeg føler bare, at der er så mange skønne kvinder jeg kan præsentere for jer, gennem disse indlæg.
  3. At være gravid. Jeg ved godt at nogle har en virkelig hård graviditet og at det kan være ganske forfærdeligt. Men jeg glæder mig virkelig til at skabe et nyt liv, inden i min krop – jeg glæder mig til at mærke liv og kærlighed i mit indre. Dennis og jeg ved ikke hvornår vi skal have børn endnu, men I bliver uden tvivl taget med på rejsen, når tid er.
  4. At lave flere samarbejder gennem min blog. Jeg drømmer jo om at kunne gøre bloggen til en deltidsbeskæftigelse og det sker selvsagt gennem samarbejder
  5. At flytte. Lige nu bor Dennis og jeg i en skøn 2-værelses på Østerbro, men der er ingen tvivl om, at vi har brug for mere plads. Der er dog intet fast på tapetet endnu.
  6. At møde nye mennesker. Tænk lige på hvor mange spændende, forunderlige, søde, sjove og inspirerende mennesker du kommer til at møde i dit liv – og du aner ikke hvem de er endnu! Det synes jeg er megafedt.
  7. At skulle til koncert med Beyonce og Jay-Z til sommer i Teliaparken! O M G!!!! (Ja, I kan sikkert sagtens forestille jer, at jeg siger OMG og hyperventilerer). Simone og jeg skal afsted sammen, og det bliver vores tredje koncert med Queen B.
  8. At blive klogere på livet. Når jeg er 50 år, vil jeg sikkert kigge på 25-årige know-it-all-amalie-blogger-brohus og smile; der er så meget jeg ikke ved endnu.
  9. Berlin med min far og søster. Hver sommer, når min far er på modemesse i Berlin, tager min søster og jeg med. De ture er helt, fuldkommen fantastiske!
  10. At skulle giftes. Dennis læs det her(!!) Altså, ikke at jeg forsøger at lægge et pres på ham, eller noget i den stil.

Læs eller genlæs: 10 ting jeg er dårlig til

img_3708-2

Hvad glæder du dig til?

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få gratis hjælp til dit mentale helbred