Sunday Update #31

Mine yndlings podcast #2

Hej piger,

I sidste måned skrev jeg et indlæg om mine yndlingspodcast, og siden det indlæg blev udgivet, er der kommet flere podcast til listen, som jeg vil dele med jer. Jeg elsker virkelig podcast – jeg hører det dagligt. Jeg tænder det om morgenen som det første – det giver mig en rolig og hyggelig start på dagen. Jeg hører podcast når jeg cykler, gør rent, lufter Eddie, tager offentlig transport, arbejder eller skal falde i søvn – så det er en fast del af min hverdag. Nu til den opdaterede liste.

Læs eller genlæs: Mine yndlings podcast

1. Fries before guys

fries-before-guys

Et podcast der ramte mig lige midt i hjertekuglen. Nanna (til venstre på billedet) og Josephine (til højre) taler åbent om livet som unge kvinder. De deler deres tanker om livet, døden, forhold, venskaber, personlig udvikling og feminisme. De to kvinder har udvidet min horisont på mange punkter – særligt i deres fokus på, at tale om feminisme. Det forklarer og formidler jordnært, så alle kan forstå hvad feminisme egenligt er – jeg er i hvert fald blevet meget klogere på emnet. Derudover føler jeg mig virkelig tryg, når de er i mine øre, fordi de er så nærværende i deres måde at tale med hinanden og med os der lytter med. De får mig til at føle mig helt okay. Jeg føler mig slet ikke mærkelig fordi jeg har angst, fordi de netop taler om deres egen og andres angst. De taler om kroppe, deler sjove og grænseoverskridende fortællinger fra deres eget liv. De tør sætte ord på tabubelagte emner og så virker de bare virkelig søde. At høre deres podcast er som at sidde i sofaen mellem to gode veninder, og bare slappe af – omgivet af kærlighed og omsorg. Dét er sgu noget særligt.

Find podcasten her.

2. Urtekusserne

urtekusserne-podcast-nelle-noell-carolina-ellie

Endnu en favorit på listen er Urtekusserne af Nelle Noell og Carolina Ellie. Det er et podcast om sundhed, menneskelighed og spiritualitet. Nelle er et nært menneske i mit liv, og derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle høre podcasten – og så håbede jeg selvfølgelig på, at den ville være god. Og dét er den. Disse to kvinder er selvstændige erhversdrivende, de har begge en holistisk tilgang til krop og sind – og så er de begge spirituelle. Dog på hver deres måde. Som jeg forstår det, er spiritualiteten for Carolina meget afslappet, hvor Nelle dyrker det mere aktivt. Jeg beundrer dem for at tale åbent og ærligt, om noget der let kan blive opfattet som værende meget alternativt. Jeg synes det er spændende at de fortæller om deres egne erfaringer med det spirituelle. De har blandt andet lavet et afsnit hvor de taler om numerologi, og fortæller hvad de har heddet før deres navneændringer (virkelig spændende) – de taler altså om nogle emner, der ikke bliver berørt af mange. Jeg har ofte et smil på læben når jeg hører deres afsnit, fordi de tør være ærlige og være dem selv – det er bare så sejt! De udkommer hver søndag, og jeg glæder mig altid til at høre deres afsnit – dog måtte de gerne være længere, for jeg kan ikke få nok! 😉

Find podcastet her.

3. Det vi taler om

1200x630bb

“Danmarks bedste sladdermagasin” – her bevæger vi os i en helt anden boldgade. Hvis du, ligesom jeg, elsker en at høre en god omgang sladder, så er det her programmet for dig. Med Ditte Okman som ordstyrer, vendes ugens kulørte historier, politik og drama med fredagens gæster. Programmet er utroligt underholdene og virkelig en god måde at koble af på. Der grines, tales i munden på hinanden og deles personlige anekdoter. Jeg synes virkelig du skal give det et lyt, hvis du her en lille sladdertante gemt i maven.

Find podcasten her.

Jeg er altid på udkig efter nye podcast til min samling, så del endelig dine favoritter med mig i kommentarfeltet.

A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #31