Mine yndlings podcast #2

Min selvbruner-rutine: sådan får du den smukkeste glød

[Produkterne er modtaget som gave]

Hej piger,

I dag skal vi snakke om min selvbruner-rutine. Jeg er jo ikke verdens bruneste menneske – langt fra. Jeg kan højst få en lille glød om sommeren, bliver oftes rød og aldrig rigtig brun. Derfor er jeg stor fan af selvbruner.

Selvbruner øger min selvtillid og gør at jeg føler mig mere frisk, fordi jeg ser friskere ud. Min selvbruner-rutine er egenligt meget simpel:

 • Dag 1: Påfører jeg det valgte selvbruner-produkt. Jeg vælger produkt alt efter dagen og hvad jeg føler for. I kan se de forskellige produkter under billedet, samt finde en beskrivelse af dem.
 • Dag 2/3: Sørger jeg for at fugte huden godt og grundigt.
 • Dag 3/4: Eksfolierer jeg huden, barberer mig og påfører et nyt lag selvbruner.

OBS: Man anbefaler altid at eksfoliere huden dagen før man påfører selvbruner – men det gør jeg aldrig. Jeg gør det altid på dagen – men det er ikke det rette. 😉

Hvis jeg først påfører et nyt lag selvbruner på dag 4, så er dag 2 og 3 identiske. Her handler det blot om fugt, for at vedligeholde farven.

Jeg er ofte blevet spurgt om jeg ikke er bange for at blive orange, når jeg bruger selvbruner og til det kan jeg svare blankt nej – det sker simpelthen ikke, hvis du bruger selvbruner fra et ordenligt mærke. Hos St.Tropez er stoffet der tanner huden DHA. Det arbejder sammen med hudtonen hos den enkelte bruger og udvikler sig til en nuance, der passer lige præcis til dig.

img_3951

Tanningprodukter fra St. Tropez

Som I måske så på min IG-storie, var jeg i sidste uge til event med St.Tropez. Til eventen fik vi en skøn goodiebag med hjem, fyldt med lækre produkter. Jeg vil herunder vise jer hvilke produkter vi fik, samt fortælle jer hvilke der er mine personlige favoritter.

Læs eller genlæs: Sådan får du smuk hud.

img_4024

Produkterne er gennemgået fra venstre til højre.

 • St.Tropez Self Tan Express Mousse: En fantastisk mousse med en guidefarve, der giver dig en glød med det samme. Påfør produktet med en applikationshandske og behold det på i en time for en let glød, to timer for en mellem glød og tre timer for en mørk glød – før du går i bad. Hvis jeg har tid, lader jeg min sidde i tre timer eller længere.
 • St.Tropez Gradual Tan One Minute: Det her produkt er genialt! Det er en mousse som du påfører på hele din krop, inden du skal i bad. Du fordeler den blot med dine hænder og når hele kroppen er smurt ind, venter du et minut og så går du i bad. Hvor simpelt er det lige? Og hurtigt!? Dette er ikke et produkt der giver dig en mørk glød med det samme, men du opbygger gradvist din glød, ved at anvende produktet hver gang skal i bad (eller efter behov).
 • St.Tropez Self Tan Classic: Endnu en mousse. Den lugter på ingen måde af selvbruner, men har en dejlig eksotisk duft. Den skal have lov til at virke i 4-8 timer, inden du er i kontakt med vand og fugter huden i op til 24 timer. Den er derfor oplagt, hvis du har tid til at tanne om aftenen og kan sove med produktet på.
 • St.Tropez Gradual Tan Tinted Body: Dette produkt er igen særligt velegnet til dig der gerne vil opbygge en tan gradvist. Bodylotionen tilfører en øjeblikkelig smuk farve til din hud, som du kan bygge op dag efter dag. Det er klinisk bevist, at den tilfører huden fugt i op til 48 timer.
 • St.Tropez Gradual Tan Tinted Face: Det sidste produkt vi skal kigge på, er denne moisturiser og primer til ansigtet – det er en primer der fugter huden og giver en naturlig glød. Den tilstopper ikke porerne og er lavet specifikt til ansigtet. Brug den under makeup som primer, eller i stedet for en letfarvet dagcreme, hvis du vil skabe et smukt, naturligt makeup-look.

img_3947

På begge disse billeder er min tan opnået ved brug af St.Tropez Self Tan Express Mousse.

Express Moussen er sammen med One Minute Tan og ansigts primeren, mine favoritter. Men vitterligt piger, alle produkterne fra St.Tropez er virkelig, virkelig skønne – så hvis du skal ud og købe ét, er det vigtigeste at du køber det produkt, der passer ind i din hverdag. Jeg føler mig altid megatravl, og derfor er de produkter der er hurtige at anvende og hurtigt giver farve, mine favoritter. Måske vil du hellere bruge et produkt hver dag og gradvist opbygge din tan. Skriv endelig hvis I har nogle spørgsmål angående min selvbruner-rutine eller selvbruner generelt – jeg har efterhånden brugt det i mange år, så jeg er altid klar med et godt råd.

A

4 kommentarer

 • Michella

  Hej søde Amalie

  Bruger du kun den lille ansigts primer i ansigtet eller bruger du også de andre i ansigtet ?

  Hilsen Michella 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hej Michella,

   Det er kun den lille primer jeg bruger i ansigtet <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michella

   Hej igen
   Tak for svar , så vil jeg begive mig ud til det selvbruner noget 😊❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Det lyder som en god idé <3
   Knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings podcast #2