"Det ville være mærkeligt hvis du ikke havde angst"

10 hurtige til Linnéa Funk

Hej piger,

Det er endnu engang blevet tid til, at I skal præsenteres for en inspirerende influencer. Denne gang er det smukke og utroligt dygtige Linnéa Funk. Det der inspirerer mig ved Linnéa er hendes evne til at tage og redigere billeder. Hun er virkelig kreativ i opstætningen af billeder; de måder hun står og sidder på er altid noget mere, end bare at stå op ad en hvid væg, som jeg selv gør alt for meget. 😉 Hun formår at skabe et internationalt udtryk på sin Instagram, via hendes billeder og de er altid i højeste kvalitet. Hun er, som I nok kan fornemme, en stor kilde til inspiration for mig. Udover det er hun en virkelig søde pige, der er nede på jorden – hvilket jeg kun kan tage hatten af for. Så her er 10 hurtige til Linnéa Funk.

img_1429

FØLG LINNÉA PÅ HENDES BLOG OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?

Jeg er fisk, så jeg er både kreativ og meget intuitiv. Jeg er faktisk så intuitiv, at jeg ofte kan forudse begivenheder og hændelser, inden de sker. Det er ret så creepy, hvis du spørger min kæreste 😉

2) Hvad laver du til dagligt?

Jeg arbejder fuldtid som Instagrammer og blogger (*host, får dog ikke blogget så meget for tiden), og så læser jeg en kandidat i Analytisk Journalistisk på Aarhus Universitet.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?

1. Drik masser af vand hele dagen. Det virker basalt, men det gør en kæmpe forskel både for velbefindende og udseende, hvis man drikker nok vand.

2. Undervurder aldrig, hvor vigtig søvn er. Jeg sover selv virkelig dårligt for tiden, og det kan desværre både mærkes i kroppen og ses på huden.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?

Jeg ville da bestemt ikke blive sur, hvis jeg kunne synge med på Years & Years Sanctify i badet. Ellers plejer jeg at skråle med på alt, hvad Drake har lavet.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?

Det er i virkeligheden meget sjældent, at jeg bekymrer mig om, hvad andre tænker om mig. Jeg ved godt, hvilke tanker nogle mennesker kan have, når man pludselig fyrer op for en hardcore foto-session på åben gade, men mit formål med at tage billeder af mig selv, er ikke at booste mit eget ego – formålet er i det store billede at inspirere og skabe dialog. Så længe at jeg ikke selv føler, at det jeg laver i sin grundform er overfladisk, jamen så er det da lige meget, hvad folk tænker og tror.

lf

6) Hvad er det sidste du har spist?

I skrivende stund spiser jeg lasagne. Med ekstra ost, naturligvis. Det er faktisk ikke helt heldigt, for jeg skal være bikini klar om en måned.

7) Er du A eller B menneske?

Jeg er desværre b-menneske. Jeg har altid ønsket mig at være typen, der står tidligt op og lige har overskud til at bage en omgang speltboller, men mit indre ur er på fejlagtigvis indstillet til, at jeg arbejder bedst mellem 00-02.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.

Jeg drikker et glas super nasty vand med æbleeddike og honning hver dag. Det smager vitterligt af muggen kælder, men det booster min (noget sene) start på dagen. Det var jo nok egentlig dét, jeg skulle jeg nævnt under bedste beauty-tip.

9) Hvad er dit drømmekøb?

Det er jo lidt farligt, det her spørgsmål, så jeg håber ikke, at min kæreste læser med, når jeg nu kommer med det her svar: mit drømmekøb er en Hermès Kelly taske i sort med palladium hardware. Hvis fornuftige mennesker spørger, er mit drømmekøb selvfølgelig et hus.

10) Hvornår er du lykkelig?

Det er de små sjove finurligheder i hverdagen, der gør mig lykkelig. Det kan være et kys, en god croissant eller et mål der blev opnået. Jeg døjede i mange år med depression, stress og angst, men den dag, det endelig gik op for mig, at jeg skulle vægte min lykke og mit helbred højere end hjernelammende bekymringer (som fx hvad andre tænker om mig og om jeg nu også var dygtig nok), blev det meget nemmere at finde

lff

Jeg håber I nød denne uges omgang inspiration. Jeg nyder virkelig selv at følge med hos skønne Linnéa.

Læs eller genlæs: At redigere sig tyndere

Husk at I kan følge mig på Instagram lige her.
A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Det ville være mærkeligt hvis du ikke havde angst"