10 hurtige til Linnéa Funk

Sunday Update #32

Hej piger,

Jeg håber I har en rigtig dejlig påske. Personligt er min ferie gået med at få slappet godt og grundigt af. Det er jo min første ferie, som færdiguddannet, så det har været virkelig dejligt ikke at have en opgave hængene over hovedet. Udover afslapning har jeg også fået arbejdet lidt – jeg har fået taget billeder til Insta og lavet en masse idéer til indlæg og videoer, som jeg glæder mig til at dele med jer.

THIS WEEK

  • Skal jeg have ordnet mine negle. De er simpelthen så slidte lige nu. Suz og jeg var nødt til at aflyse vores tid lige før påske, så nu er der gået 4 uger siden min sidste behandling og mine negle trænger virkelig til at blive fikset. Jeg har seriøst tabt fire negle. Ah, Suz er nødt til at redde mig!
  • Ugen starter med møde med jobcenteret. Her skal der lægges plan for jobsøgning og snakkes om fremtiden. Tror I de vil godtage at jeg bare er på dagpenge, og så blogger? Uden at søge andre jobs? Nok ikke. 😉
  • Jeg skal tanne, tanne, tanne – efter jeg har fået de lækre produkter fra St.Tropez har jeg virkelig oppet mit tanning-game. Find min selvbruner-rutine her.
  • Skal jeg ses med Simon! Jer der har læst med helt fra 2011 ved uden tvivl hvem Simon er. Han var manden bag alt det tekniske på bloggen, før jeg flyttede til Bloggers Delight. Vi har haft startet vores eget blogfællesskab og altid haft et virkelig godt samarbejde. Udover dét, så er han en skøn ven for mig og det er lang tid siden vi har set hinanden, så det bliver virkelig fedt!
  • På torsdag skal jeg trække vinderen af min SodaStream give away. Du kan deltage lige her.

Jeg tænker over

  • Hvor meget chokolade jeg har spist i påsken. Jeg har spist chokolade hver dag, siden onsdag. Og nej, vi snakker ikke et stykke chokolade. Vi snakker minimum 100 gram ..  minimum.
  • Apropos chokolade.. Jeg kan virkelig se på min hud, at jeg har spist alt for meget sukker. Den er rød og ekstra sensitiv.
  • Hvor glad jeg er for mit nye hår. Hvis I ikke har set min Insta-storie, så kan jeg afsløre at jeg er blevet blond. Jeg kommer til at vise før og efter billeder i morgen.
  • Hvor vigtigt det er at fokusere på det positive i livet. Det så simpelt, men virkelig svært.
  • Hvor meget jeg gerne ville gøre noget mere ud af indretningen herhjemme – og hvor lidt jeg orker! Kender I det? Jeg ville ønske jeg var sådan én med øje for detaljer og farvesammensætninger, men det er jeg bare ikke, når det kommer til boligen.

Læs eller genlæs: Ystad Getaway

img_4170

A

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Linnéa Funk