Sunday Update #32

Anne Lindfjeld farver mit hår

[Behandlingen er modtaget som gave]

Hej piger,

Nye og mindre angst-fyldte tider, kalder på et nyt og friskt look. Mit hår har virkelig længe passet sig selv. Jeg har ikke fået det farvet i over halvandet år, og jeg blev sidst klippet i juli 2017. Mit hår har altid være et forsømt punkt, ved mit udseende. Jeg prioriterer ikke at pleje det, style det eller farve det – men det skulle altså ændres. Jeg har trængt til at få et nyt look, der på sin vis symboliserer en ny og gladere tid. Og nej, lykke følger selvfølgelig ikke med nye lyse og lækre lokker, men det hjælper da lidt på humøret.

Du kender sikkert Anne Lindfjeld i forvejen – men måske vidste du ikke at hun, udover at arbejde som model og være indbegrebet af en Boss Lady, også er frisør? Og oven i købet en ualmindelig dygtig én af slagsen. Jeg har lagt mit hår i hænderne på hende, og resultatet blev fantastisk, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er gået fra den helt basic leverpostejsfarve, til et sunkissed look.

Hvis du selv har lyst til at få ordnet dine lokker af sejeste Anne Lindfjeld, så kan du booke via Tornsbergs hjemmeside eller tjekke Annes Instagram, hvor hun fremviser sit flotte arbejde. I kan også følge Anne på hendes egen Instagram.

skaermbillede-2018-04-01-kl-16-15-52

Håret er lysere i dagslys end på disse billeder. Det er smuk sandfarve, og det har virkelig givet mig et helt nyt look. Nu er jeg topmotiveret for at pleje og style mit nye hår. Jeg har de sidste lange stykket tid haft en tendens til at smide det op i en hestehale, for at slippe for at have det løst, fordi det var så kedeligt, og ja, bare langt.

I vloggen herunder, kan I se hvordan processen forløb og få et lille kig ind i salonen, som er super hyggelig og har en dejlig, afslappet stemning.

fullsizerender

img_4228img_4246

Læs eller genlæs: Min første tattoo

Tusinde tak til Anne for at fikse mit hår – jeg er kæmpe fan af hendes arbejde!

A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Update #32