Sådan falder du i søvn: de bedste tips

De bedste sange: øjeblikkets favoritter

Hej piger,

Jeg tænkte lige, at jeg ville dele et par af mine yndlingssange med jer, som jeg hører på repeat i øjeblikket. Musik er så vigtigt for mig, og ét af de første tegn på at angsten er ved at slippe, er altid at jeg begynder at få lyst til at høre musik og danse rundt derhjemme. Det skrev jeg om i dette indlæg, som også var dét indlæg, hvor jeg fortalte jer, at jeg har angst.

Når angsten er værst kan jeg ikke spise, grine, tænke (på andet end sygdom og død) eller føle lyst til f.eks. at høre musik. Det kan du måske genkende, hvis du selv har en angst, der minder om min?

Men nu er det forår, angsten er virkelig lav i øjeblikket og jeg har lyst til at høre musik, og grine og danse! Lige nu, når jeg skriver dette, får jeg helt lyst til at drikke vin ved vandet og danse hele natten. Så for at understrege min indre, positive stemning, ville jeg lige dele denne glade tids spilleliste med jer. Forsæt gerne listen i kommentarfeltet, så jeg kan udvide min egen liste og vi kan skabe en fælles fed forårstemning (bogstav-rim for the win).

M-22 ft. Medina – First time
Lord Siva, Karl William – Affiché
The Minds Of 99 – Alle skuffer over tid
BAYNK – About me
Ida Red – Oh Girl
Red Hot Chili PeppersCaliforniacation
Marshmello & Anne-MarieFriends
Ukendt KunstnerGennem byen
Chris Brown – Grass Ain’t Greener
Snavs – Lust 

Læs elle genlæs: Det bedste Instagram-filter

img_4359

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan falder du i søvn: de bedste tips