De bedste sange: øjeblikkets favoritter

En pause fra lange negle

[Behandlingen er modtaget som gave]

Nå piger, som I måske så på min IG-storie forleden, så er der sket endnu en forandring i mit liv (som om håret ikke var nok). I tirsdags fik jeg ordnet mine negle hos Suz, og til min store skræk sagde hun ordene: “Dine negle trænger til en pause”. Jeg har haft gele på mine negle uafbrudt siden februar 2017, og nu blev det altså lidt for meget for mine svage negle – de er flossede og trætte og trænger til pleje.

Suz er dybt professionel, og ville ikke lave gele på mig, fordi mine negle havde brug for en pause og rigeligt fugt gennem den tidligere omtalte olie. Og selvom jeg lige surmulede et par minutter, så må jeg jo give hende ret – det er det eneste rigtige i denne situation. Suz ved hvad hun snakker om, hun er ekspert på området og det kan jeg kun havde respekt for. Så jeg makkede ret, og gik derfra med korte hobbitnegle og shellac. Suz tænker på neglenes sundhed og er meget bevidst omkring de produkter hun bruger på neglene. Hos hende er man altid i trygge hænder (haha, hænder, forstår I den? Fordi hun er negleteknikker?).

Vi gik med en utrolig smuk mint-farve, som jeg personligt synes er frisk og forårs-agtig. Og så må jeg indrømme, at det faktisk er meget rart at have korte negle, i hvert fald for en afgrænset periode.

Husk at I kan følge Suz på Instagram og Facebook – hvis du vil booke tid er det lige her.

img_4397

Læs eller genlæs: Min yndlingsansigtscreme efter akne

Jeg håber I får en rigtig dejlig fredag!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste sange: øjeblikkets favoritter