En pause fra lange negle

10 hurtige til Josefine Bak

Hej piger,

På denne lørdag skal i møde seje Josefine Bak. Josefine er én af dem der inspirerer mig allermest angående mode. Hun har virkelig god smag, og jeg bliver altid inspireret af det tøj og smykker hun har på, på sin Instagram. Derudover synes jeg hun laver de hyggeligeste youtubevideoer – jeg elsker virkelig at se mine yndlings bloggere/influencers på video, for jeg føler at man får et meget bedre indblik i deres personlighed. Nu har jeg haft fornøjelse af søde Josefine in person, men de ændrer ikke på, at det er skønt at se hendes videoer. Så nu vil jeg blot give ordet videre, så I kan læse Josefines svar på de 10 spørgsmål.

image5

FØLG JOSEFINES BLOG, INSTAGRAM OG YOUTUBE

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?

Jeg er født i start november, og mit stjernetegn er derfor Skorpion. Jeg synes faktisk, at jeg personligt passer meget godt til min stjernetegn. Jeg er både meget engageret, energisk men også en del kontrollerende.

2) Hvad laver du til dagligt?

Til dagligt læser jeg til finansøkonom, og er færdig med uddannelsen til sommer. Derudover går meget af min tid med diverse sociale medier, og ellers hygger jeg med familie, venner og min kæreste.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?

Mit bedste beauty-tip må være ikke at bruge for voldsomt meget make-up, da jeg synes, at et naturligt look altid fungerer bedst!

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?

Jeg har det faktisk med at skifte ekstremt meget musiksmag hele tiden.. Men i øjeblikket lytter jeg mest til ”River (feat Ed Sheeran)”.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?

Jeg tror de fleste i denne branche, bliver omfattet som overfladiske. Men det vigtigste er for mig, at dem der kender mig selvfølgelig ved, at sådan er jeg ikke. En sætning jeg tit bliver mødt med er ”Hold da op, jeg troede slet ikke, at du var sådan i virkeligheden”.

jb

6) Hvad er det sidste du har spist?

Jeg spiste en sandwich med kylling og pesto – altid en favorit!

7) Er du A eller B menneske?

Jeg er uden tvivl et A-menneske, jeg går i seng senest 23-24, og står gerne op inden klokken 8 hver dag.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.

Jeg skifter gerne tøj 2-3 gange om dagen, det er noget jeg altid har gjort. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg har behov for at have afslappet tøj på i sofaen og noget andet hvis jeg f.eks. skal ned og handle.

9) Hvad er dit drømmekøb?

Mit drømme køb må være en tur til Maldiverne, da det er en destination, jeg SÅ gerne vil opleve. Både fordi det ser enormt lækkert ud, men også fordi at jeg har hørt, at øerne skulle forsvinde, så kunne det da være fedt at have oplevet dem inden!

10) Hvornår er du lykkelig?

Jeg er mest lykkelig, når jeg kan koble af sammen med familie, venner eller kæreste – i sær hvis jeg ikke har en opgave eller lignende i nakken.

jb2

Jeg håber I nød dagens inspiration. Kom endelig med feedback til serien eller ønsker, hvis du har nogle idéer til hvilke spørgsmål jeg kan stille eller andet i den dur.

Husk at I også kan følge mig på Instagram her.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pause fra lange negle