10 hurtige til Josefine Bak

Sunday Update #33

Hej piger,

Sikke en dejlig dag, det er i dag! Har I nydt solen? Jeg har både spist morgenmad i solskinnet på Israels Plads, og spist is og drukket øl på Ismageriet, på Amager. Nu tager jeg hjem til min far, og nyder solskinnet endnu mere!

THIS WEEK

 • I morgen har min mor fødselsdag. Det er en meget følsom dag og foråret er altid en meget følsom tid, fordi hun døde første maj. Så der er mange følelser der rører sig på nuværende tidspunkt. Jeg savner hende virkelig meget, og det er som om, at savnet er lidt sværere når mærkedagene nærmer sig.
 • Jeg skal til et blogevent på Dandy med Richmond & Finch (det mærke som mine mobilcovere er fra). Jeg glæder mig – og så skal jeg lige hilse og sige at Dandy åbenbart er det nye in-sted, når det kommer til afholdelse af events; det er nu også nogle virkelig fine lokaler.
 • Jeg skal til psykolog – der er allerede gået tre uger siden vores sidste session og det går virkelig godt med mit sind. Så dét glæder jeg mig også til, at kunne dele med min psykolog.
 • Lørdag skal jeg ud og svinge dansebenet, for første gang i lang tid! Det skal nok blive sjovt – jeg glæder mig dog knap så meget til tømmermændende der medfølger efter aftener med gang i dansebenet 😉

Jeg tænker på ..

 • Hvor sundt solskin er for sindet. Husk lige ikke at have solbriller på altid, men også få noget af det dejlige lys direkte ind i ansigtet. Jeg føler det oplader mig og healer mig.
 • Hvor svært voksenlivet er; der er så mange ender der skal hænge sammen og alt for få timer til at få det til at ske på.
 • Jeg har fundet ud af hvad jeg skal have på, når jeg skal giftes!! Nu skal Dennis bare lige fri ..
 • Hvor irriterende det er, når ens kontaktlinser bliver helt tørre i øjenene. Jeg kan slet ikke klare den følelse, så skal de bare ud!
 • At jeg er virkelig glad for mit blonde hår.
 • At savnet til min mor, altid vil være en del af mig. Intet kan nogensinde udfylde det tomrum der er i mit hjerte. Det er jeg sikker på at jer der har mistet kan genkende.
 • At jeg godt gad have lagt et personligt horoskop, det tror jeg er ret spændende!

Læs eller genlæs: Anne Lindfjeld farver mit hår

img_4516

A

4 kommentarer

 • Det gør virkelig noget for krop og sjæl når der kommer sol ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ja, det er helt fantastisk <3
   Livet synes nemmere på denne årstid.

   A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hørt, at lys optages bedst gennem øjnene, og elsker også at pille brillerne helt af og bare sidde der og nyde det – årh, det er lækkert.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Ja, det har jeg nemlig også hørt! Det er så dejligt ikke at skærme sig selv fra den skønne sol <3

   A.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Josefine Bak