Dybt savn: min mor har fødselsdag

Favorit kropspleje og pleje på farten

[Produkterne er modtaget som gave]

Titlen blev, som titlen blev – det er ikke min mest kreative titel, men jeg kunne simpelthen ikke finde på noget bedre, sådan en tirsdag aften. Jeg håber I kan bære over med mig. 😉 Jeg går meget op i at pleje min hud, og jeg elsker at have nogle gode produkter ved hånden, som giver mig den ønskede effekt. Og det kunne jeg forestille mig, at jeg ikke er ene om. Så I skal selvfølgelig have et lille indblik i hvilke produkter jeg bruger til at pleje min krop, i øjeblikket.

Til huden

img_4668

Mine to absolut favoritter til pleje af huden er Brazilian Bum Bum Cream fra Sol de Janeiro og Lavender Relaxing Body Oil fra Weleda.

  • Bum Bum cremen er helt fantastisk! Den er blød, fugter kroppen uden lige og dufter af eksotiske frugter blandet med solens stråler – den leder mine tanker hen på sol og sommer, så jeg bliver faktisk glad i låget af at tage den på. I skal virkelig gøre jer selv den tjeneste at prøve den – jeg skal i hvert fald anskaffe mig den igen, når den er brugt op.
  • Lavendelolien elsker jeg primært for dens beroligene effekt. Jeg bruger den næsten hver aften inden jeg går i seng, for at falde til ro. Du kan læse meget mere om den, i dette indlæg. Udover det, så plejer olien huden. Den fugter huden længe. Nu sover jeg ofte med den på, og jeg kan mærke at min hud stadig er fugtet, når jeg står op om morgenen.

Favoritterne på farten

img_4671

Jeg har altid pleje til læber og hænder i min taske. Og disse produkter er små og praktiske, når jeg er på farten.

  • Bioxidea Outline Saver: Et skønt serum som udglatter rynker på læber og omkring øjenene. På farten bruger jeg den primært på læberne – men herhjemme bruger jeg den under min makeup, lige under øjnene, da den er genial til at mindske hævede øjne, om morgenen. Den skulle også være virkelig god til mørke rander, det døjer jeg dog ikke med – men hvis du gør, så vil jeg anbefale dig at teste den, da den holder de andre ting, den lover.
  • Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm: En balm med en svag peach farve. Den er smuk på læberne og virker samtidig plejene. Jeg bruger den i løbet af dagen, til af tilføje farve til mine læber, hvis jeg ikke orker at friske min læbestift op – kender I den følelse?
  • Dr. PawPaw Original Balm: Et produkt der gør underværker for tør hud. Jeg bruger den særligt til mine neglebånd og yderste led af fingrene, som virkelig bliver tørre (jeg kan ikke rigtigt regne ud hvorfor?) Og så er den selvfølgelig også god til læberne, som den farvede version.
  • Sephora Hand Balms og Polish: Jeg kan virkelig ikke fordrage tørre hænder! Derfor er noget af det vigtigeste indhold i min taske, en god håndcreme. Disse små håndcreme fra Sephora dufter skønt og fugter hænderne godt, uden at fedte. Vær opmærksom på at varianten med honning ikke er en balm, men en scrub. Den er virkelig god når nu vil pleje dine hænder med en lille exfoliering og kan sagtens bruges på farten. Man gnider den blot rundt i hænderne og vasker dem derefter, så er de dejligt bløde. Den har virkelig hjulpet mig her i den kolde tid (som forhåbenligt er ovre!).

Hvilke favoritter har du i øjeblikket? 🙂

Læs eller genlæs: Sådan får du smuk hud

img_8678

Og her er så et lille, flot billede af hvordan det egenligt ser ud når de her meget pæne og opstillede billeder bliver taget. Og ja, roserne jeg havde fået af Dennis måtte lade livet, for at agere statist til mine beauty-billeder. Man er vel blogger 😉

❤️A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dybt savn: min mor har fødselsdag