Favorit kropspleje og pleje på farten

Vind en rejse til Maldiverne til 50.000 kr.

[Reklame]

Hej piger,

Jeg har en dag hjemme, hvor jeg får indhentet en masse gøremål. Jeg har haft virkelig travlt den sidste uges tid, så det er virkelig rart at have denne dag. I morgen er jeg tilbage på pinden og det glæder jeg mig til. Selvom jeg trives godt i mit eget selskab og også nyder at arbejde hjemmefra, så nyder jeg at komme ud af døren. Det ligger nok i virkeligheden lidt til min natur, at have brug for, at have travl – jeg bliver virkelig hurtig rastløs og mine tanker begynder at køre rundt om stort og småt.

I dag har min tanker cirkuleret om Dennis og mine sommerferie planer, vi ved nemlig ikke hvad vi skal endnu. Jeg vil virkelig gerne til Ystad igen eller Berlin .. igen. Jeg er jo en værre lille tryghedsnarkoman, der trives rigtig godt i mine vante omgivelser og med destinationer jeg har besøgt før.

Jeg drømmer dog også om nogle vildere distinationer, og jeg gad virkelig godt rejse til et varmt sted, men smukke træer, strande, solskin og en masse frisk frugt. Når jeg ser de der kæmpe Instagram-profiler, der altid rejser, så får jeg helt lyst til at springe på en flyver og rejse ud i verdenen – selvom jeg virkelig er bange for at flyve.

Sådan vinder du rejsen

Nu har du mulighed for at vinde sådan én rejse. Du kan nemlig vinde en rejse for to personer til Maldiverne, til en værdig á 50.000 kr. (!!!)

Du deltager ved at tilmelde dig dette nyhedsbrev. Nemt og helt klart et forsøg værd, hvis du drømmer om fjerne himmelstrøg.

Tilmelding fra personer under 18 år, accepters dog ikke.

Held og lykke hvis du vælger at deltage!

Læs eller genlæs: 1o hurtige til Maya Sophie Segerlund

skaermbillede-2018-04-11-kl-13-59-29

Nu vil jeg arbejde videre. Jeg håber I får en rigtig dejlig dag.
❤️A

 

   

2 kommentarer

 • Jeg er også mega bange for at flyve xD men fed konkurrence!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Det er simplethen så irriterende og hæmmende at være bange for det! Håber jeg kommer over det en dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit kropspleje og pleje på farten