Min nye træningsplan: Jeg skal tilbage i form

Nyt til den sensitive hud

[produkterne er modtaget som gave]

Hej piger,

I dag har jeg lidt hudpleje på programmet – det er et af mine yndlings emner. Jeg er vild med at teste ny pleje til huden og særligt til voksenakne. Da min akne var værst, turde jeg aldrig prøve nye produkter, fordi jeg var bange for at min hud ville reagere negativt. Nu har jeg ikke akne længere, men jeg døjer stadig med uren hud og derfor afprøver jeg med jævne mellemrum nye hudplejeserier, for at se om de kan gøre noget godt for min hud.

Den seneste serie jeg har teste er fra Ducray og jeg er blevet rigtig glad for deres produkter, som er en fast del af min hudpleje i øjeblikket.

img_4769

 • Ducray Keracnyl Emergency Spot Care: Noget af det vigtigeste når du har uren hud er, at lade være med at pille i urenhederne. Det er dog også noget af det sværeste. Jeg stiller min trang til at pille i min hud, ved at bruge en spot behandler. I stedet for at trykke bumserne påfører jeg denne spot care, og lader den arbejde med urenheden. På denne måde undgår jeg at føre bakterierne rundt i ansigtet på mig selv og jeg undgår at danne ar, ved at trykke på min hud og skade den. Denne spot care skal påføres 1-3 gange dagligt og bremser urenheden i at udvikle sig.
 • Ducray Keracnyl Foaming Gel: En gel beregnet til rens af ansigt morgen og aften. Den indeholder ikke sæbe og udtørrer derfor ikke huden, hvilket er virkeligt vigtigt når du har tendens til urenheder. Gelen har desuden en beroligende effekt på irriteret hud.
 • Ducray Keracnyl Serum: Jeg elsker serum – og jeg bruger det hver dag. Dette serum arbejder både aktivt med urenheder og fine linjer. Så det er både anti-age og anti-inflammatorisk. En perfekt kombination for mig, der er rundet de 25 år og stadig har mange urenheder. Når man fylder 25 er det på tide at begynde og bruge anti-age produkter, for at forebygge rynker.
 • Ducray Keracnyl Tinted Corrector Stick: En spot stick med en lille smule farve, som dækker og udtørrer urenheder på samme tid. Virkelig et smart produkt!

skaermbillede-2018-04-12-kl-21-33-21

Som dag- og natcreme bruger jeg stadig mine to absolut favoritter fra Eau Thermale Avène: Rich Compensating Cream & Extremely Rich Compensating Cream. Læs mere om dem, i dette indlæg: Min yndlings hudpleje.

Kombiner din hudpleje med pleje af kroppen indefra med de rette olier og massere af vand, så vil du virkelig booste din hud.

Har du prøvet noget af produkterne?
Hvad synes du?

❤A

2 kommentarer

 • Har aldrig hørt om disse, men det lyder virkelig spændende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Jeg kendte helder ikke mærket før jeg fik dem til test – men det er rigtig godt!

   <3 A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye træningsplan: Jeg skal tilbage i form